Dizi Haberleri

Gotham Dizisinde Oyuncu Değişikliği

gotham-banner-logo

Gotham dizisinde ki sezondur aramızda bulunan Poison Ivy‘yi canlandıran oyuncu ani bir kararla değiştirildi.

Yerine geçen isim ise sürpriz oldu!

İki sezondur bizlere Gotham‘ın karanlık yüzünün başlangıcını anlatan Gotham dizisinde ani bir değişiklik oldu. Gittikçe daha da karamsar ve çılgın bir atmosfere bürünen dizinin genç yıldızlarından Clare Foley ile yolların ayrıldığı haberi geldi.

maggie-geha

Poison Ivy’nin çocukluğunu canlandıran 14 yaşındaki Foley’in yerine, 28 yaşındaki Maggie Geha getirildi. Geha’nın, Poison Ivy’nin 19 yaşındaki halini canlandıracağı açıklandı. Yapılan duyuruda bunun sebebi de net bir şekilde belirtildi:

Indian Hill’de karşılaştığı canavarla olan mücadelesinden sonra Ivy Pepper yenide doğacak ve DC kötüleri arasına katılmak için asıl ismini kazanacak: Poison Ivy. 19 yaşındaki Poison Ivy, yeni güçleri ve alımı ile Bruce Wayne’nin dikkatini çekecek.

Görünen o ki, sezon finalinin arkasında daha fazla bilgi yatıyor. Indian Hill, üzeri radyoaktif atıklarla kaplanmış bir kızılderili arazisi. Poison Ivy’nin yaşadığı dönüşümü önümüzdeki sezon göreceğiz. Asıl merak edilen konu ise Indian Hill’deki hangi canavarla karşılaştı. Oklar Swamp Thing’i gösteriyor ve eğer önümüzdeki sezon bu canavarı görebilirsek, Gotham daha da şenlikli bir dizi olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. aslında dizide yeterince karakter birikti zaten, swamp thingi ve envai çeşit yeni karakteri eklemekten vazgeçip ellerindekilerin kişisel gelişimlerine odaklansalar daha mı iyi olur diye düşünüyorum.

  2. tabi ıvy’ye değinseler fena olmaz çünkü iki sezondur harcıyorlar canım karakteri, ıvy yerine selina’nın arkadaşı diye geçen bir başkası da olurmuş yani :D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.