Dizi Haberleri

George R.R. Martin’den Game of Thrones Finali Açıklaması

Son sezonu ve final bölümüyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen Game of Thrones dizisiyle ilgili haberimize geçmeden önce SPOILER uyarısını yapalım. Eğer dizinin finalini henüz izlemediyseniz ve sürpriz kaçıranlardan uzak durmaya çalışıyorsanız lütfen bu satırlardan sonrasını okumayın. İzleyenlerle habere başlayabiliriz.

Game of Thrones dizisinin uyarlandığı Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin yazarı George R.R. Martin, yazacağı sonun televizyon dizisinden farklı olacağını söyledi ve hayranların HBO dizisinde yer almayan bazı karakterleri de okuma şansı bulacaklarına dikkat çekti.

Bloğunda konuyla ilgili bir yazı paylaşan Martin, “Kitap serisi nasıl bitecek? Diziyle aynı sonda mı? Farklı mı? Evet. Ve hayır. Ve evet. Ve Hayır. Ve evet. Ekranda hiç yer almayan karakterler var ve dizide ölüp de kitaplarda hala yaşayan karakterler var. Okurlar; Jeyne Poole, Lady Stoneheart, Penny ve domuzu, Skahaz Shavepate, Arianne Martell, Darkstar, Victorian Greyjoy, Ser Garlan the Gallant, Aegon VI ve dizi izleyicilerinin karşısına çıkmayan küçük büyük birçok karaktere ne olacağını kitaptan öğrenecekler. Ve evet, tek boynuzlu atlar da olacak,” dedi.

Oyuncuları Game of Thrones’a Böyle Veda Etti

George R.R. Martin‘in, kitap serisinin finalinden sonra da mutlu olmayacak okurları için bir çift sözü var: “Ben yazacağım, siz okuyacaksınız. O zaman herkes kendi kararını verebilir ve internette tartışabilir”.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.