Dizi Haberleri

George R.R. Martin, A Knight Of The Seven Kingdoms’ın Game Of Thrones’tan “Çok Farklı Bir Tona” Sahip Olacağını Söylüyor

Game of Thrones evrenine yeni bir soluk geliyor. George R.R. Martin‘in yarattığı Westeros dünyası, A Knight of the Seven Kingdoms yeni dizisiyle genişliyor. Bu dizi, ünlü serinin daha hafif tonunda bir yapım olacak ve HBO’da izleyiciyle buluşacak.

George R.R. Martin, dizinin Game of Thrones ve House of the Dragon’dan oldukça farklı bir tona sahip olacağını belirtiyor.

Westeros’un Yeni Macerası

George R.R. Martin
George R.R. Martin

George R.R. Martin, Çarşamba günü blogunda yaptığı açıklamada, A Knight of the Seven Kingdoms dizisinin Game of Thrones ve House of the Dragon’dan çok daha kısa ve farklı bir tona sahip olacağını belirtti. Ancak bu farklı tona rağmen, Westeros’un tehlikeli ve belirsiz dünyası yine de izleyicileri bekliyor olacak. Martin, “Burası hâlâ Westeros, yani kimse gerçekten güvende değil,” diyerek dizinin heyecan verici ve tehlikeli atmosferini vurguluyor.

YouTube player

Dunk ve Egg’in Maceraları

Dizi, Ser Duncan the Tall (Peter Claffey) ve genç yaveri Egg’in (Dexter Sol Ansell) maceralarını konu alacak. A Knight of the Seven Kingdoms resmi açıklamasına göre, “Targaryen soyunun hala Demir Taht’ı elinde tuttuğu ve son ejderhanın anısının henüz canlı hafızalardan silinmediği bir çağda geçiyor.” Bu, büyük kaderler, güçlü düşmanlar ve tehlikeli kahramanlıklarla dolu bir dünyada geçiyor ve izleyicileri büyüleyici bir yolculuğa çıkarıyor.

🔸HBO, Yeni Game of Thrones Öncül Dizisini Resmen Duyurdu: The Hedge Knight (frpnet.net)

İlk Sezon ve Gelecek Planları

Tales of Dunk and Egg
Tales of Dunk and Egg

Martin, dizinin ilk sezonunun The Hedge Knight adlı romanındaki olayları ele alacağını açıkladı. Eğer dizi başarılı olursa, devam eden Tales of Dunk and Egg hikayeleri de ekranlara taşınacak. Martin, “Dizi önümüzdeki yıl ilk gösterimini yapacak ve eğer iyi giderse, The Sworn Sword ve The Mystery Knight onu takip edecek,” dedi. Ayrıca, Kış Rüzgarları’nı bitirdikten sonra birkaç Dunk & Egg öyküsünü daha bitirmeyi umduğunu da belirtti.

Yapım Ekibi ve Prömiyer Tarihi

A Knight of the Seven Kingdoms dizisinin senaryosu George R.R. Martin ve Ira Parker tarafından yazılacak ve ikili yürütücü yapımcı olarak görev alacak. Şu anda House of the Dragon’ın dizi sorumlusu olarak görev yapan Ryan Condal, Owen Harris, Sarah Bradshaw ve Vince Gerardis de yürütücü yapımcılar arasında yer alacak. Dizinin prömiyerinin Haziran 2025‘te yapılması planlanıyor.

Game of Thrones evrenine farklı bir bakış açısı sunacak olan “A Knight of the Seven Kingdoms”, Westeros’un derinliklerine inmek ve yeni maceralar keşfetmek isteyen izleyiciler için farklı bir deneyim olacak. Bu yeni diziyle birlikte, Westeros’un büyülü ve tehlikeli dünyası bir kez daha ekranlara taşınacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.