Dizi Haberleri

George Lucas, The Mandalorian Konusunda Çok Yardımcı Olmuş

Yeni bir röportaj veren Dave Filoni, George Lucas ile aralarında gelişen iş arkadaşlığına ve diziye olan etkisine yönelik açıklamalarda bulundu.

Pandemi sürecinden çok etkilenmeyen The Mandalorian’ın ikinci sezonu çok yakında bizlerle buluşacak. Geçen yılın en iddialı ve en beğenilen yapımlarından biri olan The Mandalorian, Star Wars markasına yönelik düşen ilgiyi de bir anda artırmıştı.

İlk sezonun yapım sürecinde George Lucas’ın belli noktalarda danışmanlık yaptığını zaten biliyorduk. Dave Filoni ile iyi bir arkadaşlık kuran Lucas, dizinin çekim süreci boyunca oldukça destekçi olmuş.

THR’a röportaj veren Filoni, Lucas’ın diziye yönelik nasıl bir tepki verdiğine ilişkin açıklamada bulundu. İkili arasında öğrenci-öğretmen ilişkisinin geliştiğini belirten Filoni, Lucas’ın Mandalorian’a yönelik düşüncelerini şöyle açıkladı:

Onunla konuştuğumda daha çok bilgi almaya çalışıyordum. Bir şeyi çekmeden önce bana ufak hatırlatmalarda bulunurdu. O gün içerisinde çekilecek sahneyi nasıl inşa edebileceğimize yönelik beynimde dolaşan fikirleri aktarmam konusunda yardımcı oldu. Fazlasıyla yorum yaptığını söyleyebilirim. Ayrıca diziden de hoşlandığını düşünüyorum. Bir keresinde diziyi bir hayran edasıyla izlediğini söylemişti. Benim buradaki işim bilgiyi bir işleyerek bir adım öteye götürrmek.”

Lucas’ı bir Star Wars hayranı olarak kafamda canlandırmak zor gelmiyor. Orijinal seriyi yarattığında filmlere aktardığı duyguyu The Mandalorian’dan aldığını düşünüyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.