Dizi Haberleri

George Clooney, Buck Rogers Dizisinin Yapımcılığını Üstlenecek

Geçen yıl içerisinde Legendary Pictures, Buck Rogers markasının yayın haklarını almayı başarmıştı. 20li yıllarda ortaya çıkan Buck Rogers için bir dizi projesi hayata geçirilecekti.

Bilimkurgu türünün en eski karakterlerinden biri olan Buck Rogers, 2020’nin sonlarına doğru Legendary Pictures tarafından satın alınmıştı. Dizi mi, yoksa yeni bir film serisi mi gelecek diye düşünülmüştü. Bir süre sonrasında da Buck Rogers’ın dizi olacağı açıklanmıştı.

Dizinin senaristliği Brian K. Vaughan’a verilmişti. Brian K. Vaughan, Y: The Last Man ve Saga gibi başarılı bir çizgi roman serilerine imza atmıştı. Legendary Pictures, diziyi gerçeğe dönüştürmek için George Clooney ile de anlaşmaya varmış durumda.

Legendary Pictures’un öncelikli amacı Clooney’i yapımcı olarak projede yer almasını sağlamak. Söylentilere göre ünlü oyuncu sadece yapımcı olmayacak aynı zamanda Buck Rogers karakterine de hayat verecek.

George Clooney Sadece Yapımcı Mı Olacak?

Yapımcılık kısmı kesin ancak oyunculuk kısmı şüpheli. Biraz söylentide kaldığını söylemek gerek. Ancak George Clooney’in, Buck Rogers rolüne yakışacağını bir tek ben düşünmüyorumdur herhalde.

Buck Rogers, ilk defa 1928 yılında bant-karikatür olarak yayınlanmaya başladı. Takibi yıllarda birçok farklı alanda yayınlandı. Hatta 1979-81 yılları arasında NBC tarafından dizisi çekildi. Yeni Buck Rogers’ın nerede yayınlanacağı henüz bilinmiyor ancak söylentiler Netflix‘i işaret ediyor.

Legendary ve Netflix, bir başka eski bilimkurgu serisi Lost in Space‘i beraber hazırlayarak izleyicilerle buluşturmuştu. Ayrıca Legendary Pictures’un elinde olan King Kong ve Tomb Raider için Netflix ile özel anlaşmalar sağlanmıştı.

Kahve Ismarla

Yazarlarımıza bir kahve ısmarlayarak kaliteli içeriklerimizi tatlandırabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.