Dizi Haberleri

Game of Thrones’un Sezon Finali Yapımcıları Korkuttu!

game-of-thrones-banner

Fenomen televizyon dizisi Game of Thrones’un yapımcıları David Benioff ve Dan Weiss, dördüncü sezonun merakla beklenen final bölümünün “serinin bugüne kadar çekilen en iyi bir saati” olduğunu söyledi.

Dünya çapında milyonlarca izleyici “The Children” (Çocuklar) isimli bölümü heyecanla beklerken yapımcıların ortak açıklaması da beklentileri iyice yükseltti.

tyrion-jaime-jon-snowYapımcılar, yaptıkları açıklamada, “The Children, bugüne dek çektiğimiz en iyi sezon finali oldu. Oyuncularımızın performansı, Alex Graves’in yönetmenliği ve Ramin Djawad’ın yazdığı replikler, belki de bugüne kadar yarattığımız en iyi bir saat içinde biraraya geliyor” dedi.

Benioff ve Weis, bir daha bu kadar iyi bir bölüm çekemeyeceklerinden endişe duyduklarını da belirtti: “Bu bölüm bizi biraz korkuttu. Çünkü sonrasında beşinci sezonu çekmemiz gerekecek ve bu final bölümünden daha iyisini yapmanın bir yolunu bulmamız lazım.”

“The Children” isimli sezon finalinin dizinin 66 dakikalık diğer bölümlerinden biraz daha uzun olması bekleniyor. Geçen seneki sezon finali, 5.9 milyon defa yasadışı yollardan indirilerek rekor kırmıştı, bakalım bu sefer ne olacak?

Ben bu bölümde neler yaşanacağını kitaplardan dolayı biliyorum ve eğer beklediğim gibi olursa, dün bir arkadaşıma da söylediğim gibi; “Ekran karşısında kalp krizi geçirenler bile olabilir!” :)

Heyecanla bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Ramin Djawadi neden replik yazıyor? O sadece müzik dirtektörü ve kompozitör değil mi? Hiç bir yerde Djawadi’nin senaryo ile ilintili kontrübüsyonu yok biraz dikkat edelim haber çevirirken.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.