Dizi Haberleri

Game of Thrones Yıldızı, Doctor Who’ya Konuk Olacak

doctor-who-peter-capaldi-banner

Game of Thrones’un genç yıldızı, Doctor Who’nun yeni sezonunda konuk oyuncu olarak yer alacak. BBC tarafından yapılan resmi açıklama ile Maisie Williams’ın Doctor Who’da ufak bir rol alacağı kesinleşmiş oldu.

Game of Thrones dizisindeki Arya rolü ile genç yıldızlar arasına giriş yapan Maisie Williams, oyunculuk sektöründeki yerini yavaş yavaş garantiye almaya başladı.

İlgili Makaleler

Hırçın olmasına rağmen, çocuksu görünümünden kurtulamayan Arya Stark’ı başarılı bir şekilde canlandıran Maisie Williams, en uzun soluklu bilimkurgu dizisi unvanına sahip Doctor Who’ya konuk oyuncu olacak.

maisie-williams-doctor-who

Açıklama geçtiğimiz günlerde BBC’nin resmi web sitesi üzerinden yapıldı. Genç oyuncu çoktan TARDIS için oluşturulan seti gezmiş, dolaşmış. Maisie Williams “İngiliz kültüründe oldukça büyük ve önemli bir yere sahip olan Doctor Who’da yer alacağım için oldukça heyecanlıyım. Ekip ile tanışıp çekimlere başlamak için sabırsızlanıyorum” sözlerine yer verdi.

Dizinin yapımcısı ve yazar kadrosunun başı Steven Moffat, Williams’ın konuk oyuncu olarak Doctor Who ekibine katılacak olmasından dolayı oldukça heyecanlı olduğunu itiraf etti. Moffat, Williams’ın oynayacağı rol hakkında bir açıklama yapamayacağını belirtti.

Şimdilik bu açıklamalarla yetinmek gerek sanırım. Doctor Who’nun 8. sezonu oldukça yavandı. Umuyoruz, yeni sezonda, yeni konuk oyuncular ile daha keyifli bölümler izleyebiliriz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.