Dizi Haberleri

Game of Thrones’un Finalinde Bran’ın Kaderini George R.R. Martin Belirlemiş!

Game of Thrones yıldızı Isaac Hempstead Wright, canlandırdığı Bran Stark karakterinin kaderine, serinin yaratıcısı George R.R. Martin‘in karar verdiğini söyledi.

Birçok konuda bol miktarda eleştiri alan Game of Thrones dizisinin finali Rotten Tomatoes‘ta en düşük puanı alan bölüm olmuştu. Fenomen dizinin aldığı eleştiriler arasında Winterfell ve King’s Landing savaşlarına dahil olmayan Bran‘in kral olması da yer aldı. Eleştiri okları David Benioff ve Dan Weiss‘a yönelse de, Game of Thrones‘ta Bran Stark‘ı canlandıran İngiliz aktör Isaac Hempstead Wright, karakterinin sonunun dizinin uyarlandığı “Buz ve Ateşin Şarkısı” serisinin yazarı George R.R. Martin‘den geldiğini belirtti. Wright, “David ve Dan, George R.R. Martin‘in Bran için iki şey planladığını söyledi; Hodor olayı ve kral olabileceği. George‘un vizyonunun parçası olan bir şeye doğrudan dahil olmak çok özel bir durum. Bence bu güzel bir son oldu,” dedi.

David Benioff, George R.R. Martin ve D.B. Weiss

Karakterinin kral olacağı söylendiğinde şaka yapıldığını sandığını da ifade eden Isaac Hempstead Wright, bu sonucun Bran için mükemmel bir karar olduğunu savunanlardan; “Onu hiç bu şekilde düşünmediniz ama bir kraldan tüm evreni sakince anlamasından daha fazla ne isteyebilirsiniz ki?”

Öte yandan George R.R. Martin, Game of Thrones finalinden sonra bloğunda yaptığı açıklamada kitap serisinin finalinin farklı olacağını söylemişti. Eğer Benioff’a Bran Stark’ı Demir Taht’a oturtmasını söyleyen Martin ise bunun sebebi “Buz ve Ateşin Şarkısı” serisinde başından beri yapmak istediği şeyin bu olması olabilir. Tabii kitapta farklı bir yöne gitmek isteyen yazarın, diziyi bambaşka bir sona yönlendirerek, kitabında okurları şaşırtmak istemesi de mümkün.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.