Dizi Haberleri

Game of Thrones’un Finali İçin Olağanüstü Önlemler Alındı

İzlenme rekorları kıran dizi Game of Thrones finalinin sızmaması için kolları sıvayan yapımcı şirket HBO ekstra önlemler aldı.

Dünyanın en popüler dizilerinden Game of Thrones’un finali büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizinin dünya genelinde çok fazla hayranı olması, zaman zaman HBO’nun zor durumda kalmasına neden oluyor. Şu anda sekizinci sezon çekimleri süren dizi bugüne dek o kadar bilgisayar korsanlarının saldırılarına uğradı ki HBO harekete geçti. Firmanın daha önce yaşanan talihsiz olayların önlenmesi ve fantastik dizinin 2019’da yayınlanacak final sezonunun gölgede kalmaması için bir dizi önlemler aldığı açıklandı. Bunların arasında, dizinin birden çok finalle çekilmesi, oyunculara senaryonun tamamının verilmemesi ve şirket içi önlemler yer alıyor.

Bir öğrenci seminerinde konuşan HBO’nun program koordinatörü Casey Bloys, Game of Thrones’un final sezonu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuş, son zamanlarda siber korsanların hedefi haline gelen popüler dizinin, tekrar sızdırılma ihtimaline karşı birkaç farklı finalle çekileceğini söylemişti. Konuyla ilgili olarak, dizinin en popüler karakterlerinden Deanerys Targanyen’i (Khaleesi) canlandıran İngiliz oyuncu Emilia Clarke da Telegraph gazetesine verdiği röportajda, oyunculara dizinin senaryosunun tamamen verilmediğini ve pek çok oyuncuya finalin söylenmediğini açıkladı. 31 yaşındaki aktrist, yapım şirketinin dizi çalışanlarına sıkı bir sosyal medya yasağı uyguladığını da ifade etti.

Dizinin diğer sevilen karakterlerinden Jon Snow‘a (Aegon Targaryen) hayat veren İngiliz oyuncu Kit Harrington ise geçen ay “Jimmy Kimmel Live!” adlı televizyon programına katılmış geçen sezon üç adet sahte sahnenin çekilmesi için 15 saatin harcandığını açıklamıştı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.