Dizi Haberleri

Firefly Dizisi Devam Edebilir… Ama Tek Bir Şartla!

Hayranları tarafından gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu dizisi olarak gösterilen ve yıllardır devamı beklenen Firefly’ın devamı hakkında ilk ışıklar yanmaya başladı.

Firefly, 1 sezonluk macerasının ardından televizyon ekranlarına veda etmiş, sonrasında Serenity filmiyle beyaz perdeye yansıtılmıştı. Ancak dizinin devamına ilişkin hiçbir proje gündeme gelmemişti.

İlgili Makaleler

Fox kanalı şu aralar eski yapımlarını hortlatma projeleriyle uğraşıyor. X-Files ile olumlu yorumlar almışlardı. Şimdi ise Prison Break ekranlara geri dönecek. Peki Firefly projesi neden masaya konulmasın?

Kanalın bu proje için tek bir şartının olduğu ortaya çıktı. Fox’un üst düzey yöneticilerinden biri olan David Madden’in açıklamasına göre eğer Joss Whedon da o masaya oturursa, Firefly ekranlara geri dönebilirmiş.

Görünen o ki Fox, bu kült diziyi geri getirmeye hevesli. Ancak dizinin devamlılığının da ancak yaratıcısı tarafından sağlanabileceğinin de farkındalar.

Bakalım Whedon bu çağrıyı nasıl cevaplayacak?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. olmaz o iş pek heveslenmeyin bence Halflife3 gibi bir beklenti bu dizinin devamı. oyuncuların çoğu yaşlandı ve kendi serilerine devam ederken onları oradan koparıp bir araya geitrecek bütçe bir dizi pek mümkün değil bence.

  2. oyuncular degisebilir bence tekrar baslar dizi, güzel olabilir ya bakalim. bu arada Josh deil joss whedon olucak google’a göre.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.