Dizi Haberleri

Ewan McGregor, Obi-Wan Kenobi Projesinin Diziye Dönüşmesinden Memnun

Lucasfilm‘in Obi-Wan Kenobi dizisiyle efsanevi rolüne geri döneceğini daha önce duyurduğumuz Ewan McGregor, projedeki değişiklikle ilgili ilk kez konuştu. İlk görüşmelerde teklif edildiği gibi tek film yerine bir dizide oynayacak olmak McGregor‘u memnun etmiş görünüyor.

ComingSoon‘a röportaj veren Ewan McGregor, film projesinin Disney Plus‘ta yayınlanacak 6 bölümlük bir diziye dönüşmesiyle ilgili şunları söyledi: “Başlangıçta bu bir dizi değildi. İlk görüşmelerimizde konuşulmamıştı ama herşey çok fazla ve çok çabuk değişti. Şu anda gerçekten heyecan verici. Sadece tek bir vuruş yerine hikayeyi saatlerce anlatabilme fikrine katılıyorum. Bence oldukça havalı olacak.”

Obi-Wan Kenobi dizisinin, Revenge of the Sith‘teki olaylardan 8 yıl sonrasında geçeceği belirtiliyor. Yapımın hikayesini 4 yıldır bildiğini söyleyen McGregor, “Hikaye Episode 3 ve Episode 4 arasında geçecek. Jedi Order dağılmış. Tanıdığımız bir karakteri alıp, göstermek ilginç olacak. Episode 3’ün sonunda tüm Jediların katledildiği gerçeği ile başa çıkmak… Bence bu aşılması gereken bir durum” diye konuştu.

The Alienist ve Drive‘dan Hossein Amini‘nin senaryosunu yazacağı Obi-Wan Kenobi dizisinin başında The Mandalorian‘ın yönetmeni Deborah Chow bulunacak. Star Wars tutkunlarını heyecanlandıran dizinin çekimlerinin 2020 yazında başlaması planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.