Dizi Haberleri

Emma Roberts, Netflix İçin First Kill Adlı Bir Vampir Dizisi Geliştirecek

Netflix, First Kill adlı yeni bir vampir dizisini izleyicilerine sunmaya hazırlanıyor. Yayın platformunun yeni projesinin yapımcılığını oyuncu Emma Roberts üstleniyor.

First Kill dizisi; Victoria V.E. Schwab‘ın, Eylül ayında Imprint hikaye koleksiyonu Vampire Get Old: Tales with Frash Bite‘ta yayınlanan aynı adlı hikayesinden uyarlanacak.

Schwab ile Felicia D. Henderson‘ın senaryosunu yazacağı seri, bir vampir ile vampir avcısının hem savaşını hem aşkını anlatacak.

“Genç vampir Juliette‘in güçlü bir vampir ailesi arasında yerini alabilmek için ilk cinayetini yapma zamanı geldiğinde, kasabadaki Calliope adlı yeni bir kızı gözüne kestirir. Ama Juliette‘in bilmediği; Calliope‘nin ünlü avcılardan oluşan bir aileden gelen bir vampir avcısı olduğudur. Her ikisi de diğerini öldürmenin o kadar kolay olmayacağını ve maalesef aşık olmanın da çok kolay olmadığını fark eder.”

Hikayenin yayın hakkını almak isteyen pek çok yapımcı ile girdiği savaşı kazanan Emma Roberts‘ın vampir dizisini ne zaman ekrana getireceği henüz bilinmiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.