Dizi Haberleri

Disney, Percy Jackson and the Olympians Dizisinin Pilot Yönetmenini Buldu

Percy Jackson and the Olympians fantastik roman serisinin yazarı Rick Riordan, Disney+ dizi uyarlamasından sevindiren haberler verdi.

Rick Riordan, eserlerinden uyarlanacak Percy Jackson & the Olympians The Lightning Thief dizisinin pilot bölümü için kamera arkasına James Bobin‘in geçeceğini açıkladı.

Yönetmen Bobin’in Percy Jackson kitaplarını iyi bildiğini ve çocuklarının serinin hayranı olduğunu söyleyen Riordan, “Yönetmenimiz; müthiş insan ve inanılmaz yetenekli James Bobin olacak. Yakın zamanda, çok sevdiğim ve ana konuya çok yakın bulduğum Mysteirous Benedict Society‘nin de pilotunu yönetti. Ayrıca Muppets ve Dora and the Lost City of Gold gibi yapımların yaratılmasında başından itibaren çalıştı. James, Percy kitaplarını çok iyi biliyor. Çocukları serinin hayranı. Espri anlayışı harika. Emin ellerdeyiz yarı tanrılar ve ekibimize dahil olduğu için şanslıyız.” dedi.

İlgili Makaleler

Rick Riordan ayrıca, Disney+ için geliştirilen dizinin oyuncu kadrosu için çalışmaların sürdürüldüğünü duyurdu. Dizinin ön hazırlık aşamasında, Disney‘in The Mandalorian serisinin çekimlerini gerçekleştirdiği Industrial Light and Magic‘in Volume stüdyosunu ziyaret ettiğini belirten ünlü yazar, Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief dizi çekimlerinin Haziran 2022‘de başlamasını umduğunu da sözlerine ekledi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.