Dizi Haberleri

Demi Moore ve 5 Oyuncu, Brave New World Kadrosuna Katıldı

USA Network‘ün, Aldous Huxley’nin aynı isimli kült bilimkurgu eserinden diziye uyarlayacağı Brave New World (Cesur Yeni Dünya) kadrosu şekillendi.

Hollywood yıldızı Demi Moore‘un da aralarında bulunduğu 6 oyunculuk listede; When They See Us‘tan Kylie Bunbury, Killjoys‘tan Hannah John-Kamen, Orijin‘den Sen Mitsuji, The Originals‘tan Joseph Morgan ve Killing Eve‘den Nina Sosanya‘nın olduğu belirtildi.

Alden Ehrenreich, Jessica Brown Findlay ve Harry Lloyd‘a katılan yeni ekipten; Bunbury, Brown Findlay‘in canlandırdığı Lenina karakterinin en iyi arkadaşı Frannie olarak kamera karşısına geçecek. John-Kamen, Wilhelmina Watson karakterine hayat verecek. Demi Moore, Ehrenreich‘ın canlandıracağı John the Savage‘ın annesi Linda olacak. Mitsuji‘yi Henry Foster rolünde, Morgan‘ı CJack60s olarak göreceğiz, Sosanya da “the World Controller” Mustafa Mond karakteriyle karşımıza çıkacak.

Aldous Huxley‘nin 1932 yılında bilimkurguda çığır açan romanından uyarlanan dizinin senaryosunu David Wiener, Grant Morrison ve Brian Taylor birlikte yazacak.

1984 ile Cesur Yeni Dünya Eserlerinin Farkları ve Günümüzdeki Yansımaları

2020‘de seyirciyle buluşması planlanan dizinin konusu şöyle:

“New London’ın vatandaşları olarak Bernard Marx (Lloyd) ile Lenina Crowne’ın (Brown Findlay) bildikleri katı bir toplumsal düzen, Soma adında bir kimyasal madde ve anlık haz ile her yerde seks kültürüdür. Toplum sınırlarının ötesini keşfetme merakıyla bu iki Yeni Dünyalı, vahşi diyarlara doğru bir yolculuğa atılır. Üzücü ve şiddetli bir isyana karışan Bernard ve Lenina, onlarla birlikte New London’a kaçan John the Savage(Ehrenreich) tarafından kurtarılırlar. Yıkıcı bir yabancı olan John’un gelişi, New London’ın ütopik toplumunun dengesini bozma tehdidir. Lenina Crowne ise New World’ün katı sosyal katmanlarındaki yerini sorgulamaya başlayan bir Beta Plus Üretim Çiftliği çalışanıdır.”

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.