Dizi Haberleri

DC Comics’ten Normal İnsanlar Komedisi Geliyor – Powerless

powerless-banner

DC Comics evrenini hepimiz Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern gibi süper kahramanlarla tanıyoruz. Tabii ki süper kahraman çizgi romanı yayınlayan bir kuruluştan bahsediyoruz fakat bu sefer “kahramanlarımız” normal insanlar!

Aynı isimde Marvel Comics tarafından yayınlanan 6 fasiküllük bir çizgi roman serisi var ama onunla karıştırılmasın. Bu Powerless, NBC kanalında yayınlanacak bir sit-com olacak.

The Office dizisinin bir benzeri olacak Powerless dizisi, yine bir işyerinde geçecek. DC Comics evreni içerisinde yer alan Amerika’daki en kötü sigorta şirketini göreceğiz. Dizideki konu ise, süper kahramanların yaşadığı bir dünyada normal bir insan olarak çalışmanın zorlukları ve sıkıntıları olacak.

Dizinin kadrosu da şekilleniyor

NBC kanalı, dizinin pilot bölümü için siparişi verdi. Oyuncular da belli olmaya başladı.

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens: Bugüne kadar gençlik dizilerinde karşımıza çıkan güzel aktrist, Emily Locke olarak arzı endam edecek.

Danny Pudi: Teddy karakterini canlandıracak olan Danny Pudi, dizide Emily’nin işyerindeki en güvendiği kişi ve yakın arkadaşı olarak karşımıza çıkacak. Genelde kendisi zamanını boş işlerle geçirir.

Alan Tudyk: Firefly dizisinden de tanıdığımız ünlü oyuncu Del isimli karakteri oynayacak. Del, henüz terfi almış biridir ve Emily’nin müdürü olur. Kendisi yetenekleri nedeniyle değil, işyerinin sahibinin oğlu olduğu için terfi almıştır. Kendisi katlanılmaz, diktatör bir patron.

Christina Kirk: Güzel oyuncu, Jackie adında süper kahraman hayranı bir karakteri canlandıracak. Kendisini Del’in asistanı olarak izleyeceğiz.

danny_pudi_alan_tudyk_christina_kirk_split-_h_2016

Powerless’ın senaryosunu Ben Queen kaleme alacak, ilk bölümünü de Michael Patrik Jann yönetecek. Dizide çok tanınan Batman ve Superman gibi kahramanları göremeyeceğimiz açıklandı ancak başka süper kahramanlar görebiliriz!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. yani haber sitelerinden “superman şunu kurtardı, batman bunu durdurdu” haberlerini okuyup kederlenen insanlar olacak. güzel :D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.