Dizi Haberleri

Darth Maul İle İşimiz Henüz Bitmedi

Star Wars markasının, Zabrak ırkına mensup, Güç’ün karanlık yollarını kullanma konusunda usta Sith karakteri Darth Maul’u yeni yapımlarda tekrar görebiliriz.

Disney ve Lucasfilm’in kalın kapıları arkasında Darth Maul için yeni planlar ve projeler konuşulduğuna dair sağlam söylentiler var. Disney’in, Star Wars markasının beyaz perdede getirildiği noktadan memnun olmadığına dair konuşmaları zaten görmüşsünüzdür. Firma şimdilerde live-action dizilere daha fazla önem vermeyi planlıyor.

The Mandalorian’ın başarısının ardından Disney+ üzerinden yayınlanması planlanan birçok yeni Star Wars dizisi var. Başta Obi-Wan Kenobi dizisi, sonrasında da Cassian Andor’un baş rolünde olduğu Rogue One öncesini anlatan bir yapım var. Ayrıca henüz içeriği bilinmeyen, kadın başrolün olacağı bir dizi de duyurulmuştu. Elbette yeni çizgi dizileri de unutmamak gerekiyor.

Bu aşamada Disney, Star Wars filmlerini birer yıl daha ileriye atarak, her yıl içerisinde birden çok diziyle izleyenleri buluşturmayı planlıyor. Yapımların iddialı olması ve daha yenilikçi yönetmen kadrosunun elinde bulunmasından dolayı, beklentimiz de bir hayli yüksek. İşte Disney, bilinen ve sevilen karakterleri kullanarak markayı daha da ilgi çekici kılma derdine girmiş.

Son olarak Clone Wars ve Rebels dizilerinde gördüğümüz Darth Maul’un kendine ait bir serisi olacağı söyleniyor. Kenobi dizisinde de gözükmesi planlanan Maul, bir yan seri olarak kendi dizisine kavuşabilir. Hikaye olaraksa Solo filminde bahsi geçen Crimson Dawn suç örgütü üzerinden bir şeyler anlatılabilir. Tabii henüz kesinlik durumu yok.

Yan serileri takip edenlerin kafasındaki soru şu: Darth Maul hangi dönemde ve nasıl ele alınacak? Darth Maul, belli bir noktada artık bizimle değil. Yeniden dirilterek de kabak tadı verilmesine neden olunabilir. Daha genç bir Darth Maul, yani The Phantom Manace öncesini anlatan bir diziyle de karşımıza çıkabilirler.

Her ne şekilde kullanırlarsa kullansınlar, Darth Maul’un olacağı pozisyondan tüm izleyicilerin memnun kalacağını düşünüyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.