Dizi Haberleri

Daredevil: Born Again, Netflix’in Daredevil Dizisinin 4. Sezonu Yerine Geçmeyecek

Charlie Cox, Disney+’ın Daredevil: Born Again dizisinin Netflix’teki Daredevil‘ın dördüncü sezonu yerine geçmeyeceğini tekrarladı. Yeni diziyle ana karakter de, hikayesi de muhtemelen baştan yaratılacak.

Aslında bu yeni dizinin hikayeyi sil baştan işleyecek bir reboot projesi olduğunu söylemiştik. Ve o haberi yazarken Netflix’in dizisinde sevdiğim şeyleri yeniden görmeyi umduğumdan bahsetmiştim. Mesela Toby Leonard Moore‘u James Wesley olarak tekrar görme fikri beni heyecanlandırmıştı. Hatta Vondie Curtis-Hall‘un canlandırdığı Ben Urich de geri gelse çok güzel olur diye eklemiştim. Zira Wilson Fisk’i canlandıran Vincent D’Onofrio da Charlie Cox ile birlikte MCU’ya dahil olmuştu. Diğerleri neden olmasın?

Charlie Cox, She-Hulk‘ın yayınlanmasının ardından yeni dizi hakkında konuştu. Hayranlarının She-Hulk’ta görecekleri Matt Murdock’ı garipseyeceklerinden daha önce bahsetmişti. Çünkü orada canlandırdığı karakterin Netflix dizisinden tanıdığımız Murdock’ın daha komik ve flörtöz bir versiyonu olduğunu söylemişti. Yani She-Hulk’ta senaristler Daredevil’ı Netflix dizisine göre biraz değiştirmişler. Yine de Cox bu dizide karakterlerinin arasındaki uyumdan çok keyif aldığını söyledi. Hatta Tatiana Maslany‘i kendi dizisinde de görmeyi umduğunu ekledi.

Daredevil: Born Again dizisinde de farklılıklar beklememiz gerektiğini söyleyen aktör yeni dizi hakkında şöyle konuştu:

Hiçbir şey bilmiyorum. Senaryoyu görmedim ve bu muhteşem bir his. Çünkü şu an saklamam gereken bir sırrım yok. Ve yıllarca o kadar çok sır saklamak zorundaydım ki… Şu an hiçbir sırrı açık edemem.

Başlığa bakarak benim tahminim bunun yepyeni bir başlangıç olacağı. Tamamen farklı, yepyeni fikirler ve yepyeni hikayeler… Ve Kevin (Feige)’in de söylediği gibi bu bir birinci sezon olacak, dördüncü sezon değil. Yani bu tamamen yeni bir şey. Ki bence de öyle olmalıydı. Eğer bir şeyi tekrar yapıyorsan farklı şekilde yapmalısın.

Charlie Cox

Extra‘nın yaptığı tüm röportajı aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Daredevil’ın karanlık tonunu seven hayranların bir kısmı She-Hulk dizisindeki Daredevil’ın komik ve flörtöz olmasından memnun değildi. Ancak She-Hulk’taki Matt Murdock, MCU’nun Matt Murdock’ını yansıtmak zorunda değil. Yani Matt Murdock hâlâ daha kendi dizisinde karanlık bir tona sahip olabilir. Çünkü henüz hiçbir şey belli ya da kesin değil.

Daredevil: Born Again 18 bölümden oluşacak ve 2024’te ekranlara gelecek.

Netflix’in dizisi M rating (17 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur) almıştı. Disney+’ın yeni dizisi ise PG-13 etiketiyle (13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur) gelecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.