Dizi Haberleri

Disney, Daredevil Reboot Projesi Başlattı

Charlie Cox, Netflix’in Daredevil dizisinden sonra Spider-man: No Way Home‘da da Matt Murdock’ı canlandırmış ve MCU’nun bir parçası olmuştu. Şimdi Disney, Daredevil reboot projesi başlattı.

Production Weekly‘e göre bu hafta planlanan yapımlar arasında bir Daredevil Reboot projesi bulunuyor. Bu, o çok beklediğimiz dördüncü sezon olmayacak. Çünkü proje reboot olacağı için hikayenin bazı kısımlarını değiştirip baştan, farklı bir yorumla yazacak. Netflix ilk sezonda silinip atılması çok yazık olacak muhteşem bir iş çıkarmıştı. Bu yüzden bu proje bizi bir nebze üzüyor. Öte yandan, siz de Toby Leonard Moore‘u James Wesley olarak tekrar görseniz çok mutlu olmaz mıydınız? Ya da Vondie Curtis-Hall‘un canlandırdığı Ben Urich yeni haberlerin peşinde koşacak olsa?

Her halükarda, Charlie Cox Matt Murdock olarak ekranlara dönüyorsa biz de ekranlarımızın başına dönüyoruz demektir!

Mart ayının başında Netflix’in Marvel dizileri ev değiştirmişti. Daredevil, The Defenders, The Punisher, Luke Cage, Jessica Jones ve Iron Fist dizileri Disney+’a geçmişti. Bu şaşırtıcı bir durumdu, çünkü dizilerden bazıları Disney+’ın diğer içeriklerine göre çok daha vahşi sahneler içeriyordu. Tepki kısa sürede gelmiş, Ebeveyn Televizyon Konseyi Disney+’ı bu dizileri kabul etmesi sebebiyle kınamıştı.

Ancak Disney+, PG-13 içeriklerini yavaş yavaş geride bırakacak gibi duruyor. Zira Deadpool 3 de Disney+’ın çatısı altında gelişecek ve o da çocuklar için uygun bir içerik olmayacak. Yine de Daredevil reboot ile yeni çekecekleri bölümleri ya da filmleri yumuşatma ihtimalleri de var.

Daredevil ve Charlie Cox, MCU’nun Bir Parçası Artık

Charlie Cox yakın zamanda “aç gözlülük yapıyorum gibi dursun istemem ama Daredevil’ı oynamaya devam etmek için her fırsatta yer almayı çok isterim. On yıl da sürecek olsa yine oynamak isterim” demişti. Bu fırsatların PG-13 gibi bir kısıtlamayla gelmesini de sorun etmeyeceğini eklemişti. Çünkü karakterin karanlık tonu ve hikayesini bu şekilde de anlatabileceklerine inanıyordu.

Disney, Daredevil reboot hakkında hiçbir şey açıklamasa da projede Cox’ın yer alacağını biliyoruz.

Hikayeyi bıraktığımız yerden devam ettirmenin mantıklı olacağını sanmıyorum. MCU’da birçok alternatif gerçeklik mevzusu dönüyor. Spider-man ve Spider-Verse ile yaptıkları şeyleri düşünün… Aradan yıllar geçti. Bu, yeniden tasarlanmış bir Daredevil olacak. Biraz daha farklı olacak. Projeyi öğrendiğimde arkadaşlarıma ne diye mesaj attığımı biliyor musunuz? “Yeniden Doğdum”

Charlie Cox

Yeniden Doğdum derken Born Again isimli Daredevil serisine gönderme yapıyor. Yani aslında Cox bize yeni projenin Frank Miller‘ın yazdığı Born Again hikayesini temel alacağının mesajını veriyor. E, harika!

Daredevil reboot projesiyle ekranlara dönecek tek isim Charlie Cox olmayacaktır. Hatırlarsanız dizide Wilson Fisk’i canlandıran Vincent D’Onofrio da Hawkeye dizisinde karşımıza Kingpin olarak çıkmıştı. Yani diğer karakterleri de görmeye devam etmemiz hayli olası. Muhtemelen bu durum da çoğu hayranı mutlu edecektir.

Sinemadaki Hayal kırıklığı

Daredevil reboot konuşmalarından kısa süre önce Charlie Cox yaşadığı hayal kırıklığını bizle paylaşmıştı. Spider-man: No Way Home filminde Matt Murdock’ı canlandırarak seyirciye sürpriz yapacağı gizli tutuluyordu. Ancak Cox’ın eşi seyircinin verdiği tepkiyi ve Cox’ın mutluluğunu kayıt altına almak istemiş. Bu yüzden sinema salonuna giderek heyecanla Murdock’ın belireceği sahneyi beklemişler.

Sonunda sahne gelip de seyirciler Murdock’ı gördüklerinde salondan çıt çıkmamış. Oyuncu bunu büyük bir hayal kırıklığı olarak anlatıyor. Biz de hayal kırıklığı yaşadık. Ne demek çıt çıkmadı? Dolayısıyla bu haberimizle büyük ses getirmeyi istiyoruz.

YENİ DAREDEVIL BÖLÜMLERİ YA DA FİLMİ GELİYOOOOOR!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.