Dizi Haberleri

Constantine’den Üzücü Haber Geldi!

constantine-dizi-banner

NBC’nin gelecek vaat eden dizisi Constantine’in 2. sezon duyurusunu beklerken, üzücü haber kıyılara vurdu. Saman sarısı saçlı, sigara tiryakisi doğaüstü olaylar dedektifi televizyonlara veda ediyor.

Açık söylemek gerekirse, Constantine’in televizyon serisini bu kadar çok beğeneceğimi düşünmemiştim. Vertigo’nun en sevdiğim çizgi roman karakterlerinden biri olan John Constantine’in televizyon macerası, beni bir anda kolları arasına aldı. Bu sevgi o kadar büyüktü ki, bir de bakmışım evde ailecek Constantine bölümü bekler olmuşuz.

İlgili Makaleler

Matt Ryan gibi bir ismi bizle tanıştıran Constantine, NBC’nin açıklamalarına göre iptal edildi. Kanala göre dizi oldukça az izlenme oranlarına sahipti. 4.5 milyon izleyiciye ulaşmış olması NBC için yeterli bulunmadı. Öte yandan dizinin SyFy Channel’a geçeceğine dair bir takım söylentiler vardı.

Constantine - Season Pilot

NBC diziyi iptal ettiğini resmen açıkladı. Bu da bizlere gösteriyor ki Constantine’i, NBC’nin kablolu yayındaki kolu olan SyFy Channel’da da izleyemeyeceğiz.  Açıkçası bu haber bizleri bir hayli üzdü.

İlk iki bölümü biraz tutuk geçen dizi, ilerleyen bölümlerde açılan senaryosu ile bizleri ekrana bağlamıştı. Ne yalan söyleyelim ilk bölümlerde biraz garipsedik ama Matt Ryan’ın Constantine karakterine cuk oturduğunu kabul etmek gerekiyor.

Ayrıca Oz, Lost gibi dizilerden hatırlayacağımız Harold Perrineau’yu melek rolünde görmek ve Angelica Celaya’nın güzelliği dizinin ilgi çekici yanlarındandı. Senaryonun git gide daha da cennet-cehennem savaşına girmesinden bahsetmiyoruz bile.

Sezon finali böylece havada kalmış oldu. Kafalarda birçok soru işareti bırakacak dizi, 13 bölümlük tek sezonuyla bitirilen diziler arasına girdi. Kim bilir, belki önümüzdeki aylarda başka bir kanal Constantine’in yayın haklarını satın alıp, 2. sezonu sipariş edebilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. bu dizinin tutmamasının milyonlarca sebebi olabilir.benim gerekçem ise şu atmosferi çok zayıf.sanki supernatural ı izliyormuş gibi hissediyor insan. bir anda sam le dean cıkacakmış gibi kaldı ki ben o diziyide cok sevmem ozellikle uzadıkca aptallastı.kamera çekimleri mekanlar yönetmen bu işi becerememiş. daha karanlık daha ümitsiz bir atmosferi olması gerekli bu dizinin. zaten john u hiç konuşmuyorum bile(aktor basarılı olmasına ragmen). ben fazla begenemedim diziyi. ne yeni kitleye hitap edebilir ne de benim gibi cizgi romanını okumuş topluluğu etkileyebilir.sonu zaten basından belliydi.yıllar once keanu abinin oynadığı filmin atmosferi daha iyiydi o savaş hissini aktarabiliyordu en azından tabiki ordaki john karakterinin orjınalle bir alakası yok ama olsun.o daha basarılıydı bu diziden bana göre. yazık oldu güzelim hellblazer a.
    korkuyorum sandman da aynı olacak.

  2. Pilot pilot, ben pilotu izledim ve bıraktım doğrusu. Büyük umutla başladım ilk bölüme ama acayip yavan, cıvık geldi bana. Sonra düzeliyormuş diye okudum, okumadım değil ama unutamadım ben o ilk bölümü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.