AYBABTUDizi HaberleriSinema Haberleri

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 Film veya Dizisiyle Geliyor

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077‘nin başarılı geliştirme sürecinin ardından, şimdi bir canlı aksiyon projesi üzerinde çalışıyorlar. Yapımın dizi mi yoksa film mi olacağı bilinmiyor.

Anonymous Content ile İşbirliği

CDPR, canlı aksiyon Cyberpunk 2077 projesini gerçekleştirmek için dünya çapında tanınmış bir yapım şirketi olan Anonymous Content ile işbirliği yapacak. Anonymous Content, True Detective ve Mr. Robot gibi sevilen dizilerin ve The Revenant ve Spotlight gibi başarılı filmlerin yapımcılığını üstlenmiş bir firma.

Cyberpunk 2077

Bu işbirliği, “en çok satan video oyunu Cyberpunk 2077’nin dünyasında geçen bir canlı aksiyon projesi” olarak tanımlanıyor.

🔸 Cyberpunk Nedir, Ne Değildir?

Yeni Bir Hikaye

Bu projenin ilginç yanı, doğrudan oyunun hikayesini takip etmeyeceği. CDPR, bu canlı aksiyon projesinde Cyberpunk 2077 evreninde yeni bir hikaye anlatmayı planlıyor. Bu; V, Johnny Silverhand ve diğer oyuncuların doğrudan uyarlaması olmayacak anlamına geliyor.

CD Projekt Red Cyberpunk Anonymous Content

Bunun yerine, Cyberpunk: Edgerunners anime serisinde ve Cyberpunk 2077’nin ilk romanında olduğu gibi, aynı evrende yeni bir hikaye sunacaklar. Bu, Night City dünyasını daha derinlemesine keşfetme fırsatı sunabilir.

Dizi mi, Film mi?

Şu an için net olmasa da, bu proje bir dizi mi yoksa film mi olacak sorusu hâlâ cevapsız. Ancak içerik üretimi için 2023 yılının düşünüldüğü göz önüne alındığında, bir dizi olma ihtimali daha yüksek görünüyor. CDPR, Netflix ile zaten iyi bir işbirliği içinde, bu nedenle bu projenin nereye gideceğini görmek heyecan verici olacak.

Cyberpunk 2077

Heyecan Verici Bir Gelecek

Sonuç olarak, CD Projekt RED Cyberpunk 2077 projesi, hem oyun hem de dizi/film dünyalarını bir araya getirecek heyecan verici bir gelişme olarak öne çıkıyor. Bu proje, geniş ve derin Night City dünyasını daha da keşfetme fırsatı sunabilir ve Cyberpunk 2077 hayranları için yeni bir macera sunacak gibi görünüyor. Ancak, projeyle ilgili daha fazla ayrıntı şu an için belirsizliğini koruyor ve piyasaya sürülmesi muhtemelen birkaç yıl alacaktır.

YouTube player
Kaynak: Forbes

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.