Dizi Haberleri

Blade Runner: Black Lotus’un Açılış Jeneriği Yayınlandı

Blade Runner: Black Lotus animasyon dizisinden jenerikle birlikte ilk poster de görücüye çıktı, geri sayım resmen başladı.

Ridley Scott imzalı kült film Blade Runner‘ın devam yapımları gelmeye devam ediyor. Philip K. Dick‘in “Androidler Elektrikli Koyun Düşler Mi?” romanından uyarlanan Blade Runner, Denis Villeneuve‘nin devam filminin ardından şimdi de Blade Runner: Black Lotus animasyonuyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Black Lotus’un ilk fragmanı geçen ay San Diego Comic Con‘da gösterilmişti. Crunchyroll geçtiğimiz gün açılış jeneriği ve şarkısını da yayınladı. İlk fragmanda duyduğumuz “Feel You Now,” animasyonun tema müziği olacak. Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Alessia Cara hiç fena bir iş çıkarmamış ama bir Vangelis ya da Hans Zimmer değil tabii. Ben şahsen beklentilerimi çok yüksek tutmamaya çalışıyorum ama itiraf etmeliyim ki jenerik gerçekten çok şık olmuş. Ayrıca ilk poster de yayınlandı.

YouTube player

Blade Runner: Black Lotus’un Konusu Ne Olacak?

2032 Los Angeles’ında, Denis Villeneuve’nin Blade Runner 2049‘undan 17 sene önce geçecek olan hikayemiz, Elle adında gizemli bir replicantı konu alacak. Geçmişiyle ilgili hiçbir şey hatırlamayan Elle, bir yandan hayatta kalmaya bir yandan da hafızasını geri kazanmaya çalışacak. Yapımda yeni karakterlerin yanında Niander Wallace Jr. gibi tanıdık simaların da yer alacağı söyleniyor.

Animasyonun yönetmen koltuğu, Appleseed ve Ghost in the Shell: Stand Alone Complex‘den tanıdığımız tecrübeli isimler Shinji Aramaki ve Kenji Kamiyama‘ya emanet. Cowboy Bebop ve Samurai Champloo‘nun efsane yönetmeni Shinichiro Watanabe de kreatif direktör olarak yapımda görev alıyor. Kadro güven verici, özellikle Watanabe karşısında deyim yerindeyse boynumuz kıldan ince. Ama Blade Runner gibi bir yapımı uyarlamak da gerçekten çok zor bir iş, kesinlikle her yiğidin harcı değil. Altından kalkıp kalkamadıklarını hep birlikte göreceğiz.

Crunchyroll Adult Swim ortak yapımı 13 bölümlük animasyon Kasım ayında izleyicilerle buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.