Dizi Haberleri

Black Panther Animasyon Dizisi Geliştiriliyor: Eyes of Wakanda

Marvel Sinematik Evreni‘nde (MCU), popüler süper kahraman Black Panther‘in dünyasını temel alan Eyes of Wakanda adlı yeni bir animasyon diziyi geliştiriyor. Bu en yeni MCU projesi, What If…? dizisinin ikinci sezonundan görüntülerin gösterildiği özel bir etkinlikte resmi olarak onaylandı. Ayrıca, yakında yayınlanacak olan X-Men ’97 ve Spider-Man: Freshman Year adlı animasyon dizilerine dair ilk ön izlemeler de etkinlikte sunuldu.

Eyes of Wakanda

Eyes of Wakanda‘nın içeriği hakkında henüz detaylı bilgiler paylaşılmamış olsa da, Marvel animasyon serisinin odak noktasını belirleyen resmi bir açıklama yaptı: “Wakanda tarihi boyunca, cesur savaşçılar dünyayı dolaşarak tehlikeli vibranyum eserlerini almakla görevlendirildi. Bu onların hikayesi.” Animasyon seri, Wakanda’nın zengin tarihini ve savaşçılarının maceralarını bizlerle buluşturacak.

X-Men ’97 ve Spider-Man: Freshman Year ile birlikte 2024’te Disney+’ta

Dizi 2024 yılında Disney+ platformunda yayınlanacak. Aynı dönemde, 1990’ların klasik animasyon serisi X-Men: The Animated Series‘in yeniden canlandırıldığı X-Men ’97 ve Peter Parker‘ın lise yıllarını konu alan Spider-Man: Freshman Year ile birlikte izleyiciyle buluşacak.

Black Panther’ın Sinematik Yolculuğu ve Wakanda Forever

2016’da Captain America: Civil War‘da tanıtılan ve 2018’deki solo filmi Black Panther ile izleyicilerle buluşan T’Challa karakteri, merhum Chadwick Boseman tarafından canlandırılmıştı. MCU içinde büyük başarı elde eden Black Panther, dünya çapında 1,3 milyar doların üzerinde hasılat elde etti. Chadwick Boseman‘ın trajik kaybının ardından 2022’de yayınlanan Black Panther: Wakanda Forever, Kral T’Challa‘nın ölümünün ardından Wakanda liderlerinin uluslarını koruma mücadelesini konu alıyordu. Devam filmi, eleştirmenlerden olumlu geri dönüşler alarak dünya çapında 859,2 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.

Black Panther 3 Henüz Duyurulmadı

Her iki Black Panther filmine rağmen, üçüncü bir film henüz duyurulmuş değil. Yapımcı Nate Moore, fikirlerin ‘ortalıkta dolaştığını’ ve izleyicilerin filmi nasıl karşıladıklarını görmek istediklerini belirtti. “Bu harika bir soru. Dürüst olmak gerekirse, bu soruya cevap vermemeye çalışan ben değilim” diyen Moore, izleyicilerin beklentilerini anlamak ve filme yönelik geri dönüşleri değerlendirmek istediklerini ekledi.

What If…? 2. Sezon Geliyor

Diğer yandan animasyon antoloji dizisi What If…?‘in ikinci sezonu, 5. Evre‘nin bir parçası olarak 22 Aralık 2023’te Disney+‘ta yayınlanacak. Dizi dokuz bölümden oluşacak ve farklı senaryoları ele alacak.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.