Dizi Haberleri

BBC ve Disney’den Yeni Yıl Sürprizi! Doctor Who Serisi Disney+’a Geliyor

BBC ve Disney Branded Television anlaştı. Sevilen İngiliz bilimkurgu dizisi Doctor Who, artık İngiltere ve İrlanda dışındaki izleyicilere Disney+ aracılığıyla ulaşabilecek.

Doctor Who‘nun özel bölümü The Power of The Doctor‘da; 13. Doktor’u canlandıran Jodie Whittaker, rolüne veda ederken, Doktor’un yeni rejenerasyonu 10. Doktor olan David Tennant olmuştu. Sex Education‘ın yıldızı Ncuti Gatwa‘nın canlandıracağı bir sonraki Doktor‘un ise 2023‘te yayınlanacak ilk bölümüyle Tennant‘tan sonra TARDIS‘in kontrolünü ele geçireceğini öğrendik. Tüm bu sürprizlerin ardından BBC ve Disney Branded Television arasında sağlanan anlaşmayla Doctor Who serisi Disney+‘a yelken açtı.

Ncuti Gatwa

Dizi Sorumlusu Russell T. Davies, bu gelişme için, “Bu şovu seviyorum ve bu her iki dünyanın da en iyisi – BBC ve Disney+’ın vizyonu ve sevinciyle birlikte; İngiltere’de BBC ile geleneksel evimizi sıkıca tutarken, Tardis’i tüm dünyada başlatabilir, yeni nesil hayranlara ulaşabiliriz.” açıklamasını yaptı.

BBC’nin Baş İçerik Sorumlusu Charlotte Moore da şunları ekledi: “Bu İngiliz şovunu dünyanın geri kalanına ulaştırmak için mükemmel ortaklar olan Disney ile heyecan verici küresel ortaklığı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Russell T Davies’in ‘Doctor Who’ için vizyonu her zaman bu dünyanın dışında olmuştur ve dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerin Doctor’un destansı maceralarını hak ettikleri ölçekte ve hırsla yaşama fırsatına sahip olmalarını sağlamaya kararlıyız. Disney ile güçlerimizi birleştirmek, gösteriyi daha da yükseltecek ve yeni izleyicilere ulaşacak. Bu nedenle Birleşik Krallık’taki ve dünyanın dört bir yanındaki hayranlar için son derece heyecan verici bir zaman.”

Doctor Who’nun 14. Doktor’u Sürpriz Oldu

Yeni ortaklık için Disney+ Başkanı Alisa Bowen ise, “Sevilen serinin yeni sezonlarını yalnızca Disney+’a getirme ve gösteriyi dünya çapında 150’den fazla pazarda yeni nesil izleyicilere tanıtma fırsatından heyecan duyuyoruz. Dizi, Disney+’ı olağanüstü hikaye anlatımının evi haline getirmeye devam eden, sürekli büyüyen küresel içerik kataloğumuza mükemmel bir ek oldu.” ifadelerini kullandı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.