Dizi Haberleri

Atiye’nin 2. Sezon Fragmanı Çıktı, Yeni Görseller de Var

Netflix, Türk orijinal dizisi Atiye‘nin 2. sezon resmi fragmanını izleyicilerle paylaştı. İlk sezonda Atiye’nin çıktığı mistik yolculuk, yeni sezonda da devam ediyor.

Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün başrollerini paylaştığı Atiye‘nin 2. sezonundan fragmanın yanı sıra görseller de yayınlandı.

YouTube player

Daha önce kendi yoluna yürüyen Atiye, bu kez başkaları ve toplum için hareket etmeyi öğreniyor ve bu sefer onun kahramanlığının aşka ve insanlığa adanma hikayesi anlatılıyor.

“Tüm gerçekleriyle yüzleşip, kendini kabul etmeyi öğrenen Atiye; istediği her şeyin mümkün olabileceğini ve insanın gücünün sınırsızlığını gördükten sonra, ölen kardeşi Cansu’yu geri istemiştir. Göbeklitepe’deki boyut kapısından geçerek, kardeşinin hayatta olduğu bir olasılığa gider. Ancak bu olasılıkta hiç bir şey, alıştığı ve bildiği gibi değildir. Tanıdığı kimse Atiye’yi tanımamaktadır. Çünkü kardeşinin hala sağ olduğu bu yerde, Atiye ve hatta geldiği kapı olan Göbeklitepe hiç var olmamıştır.”

Kadrosunda Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan Canova, Hazal Türesan ve Meral Çetinkaya gibi oyuncuların da rol aldığı dizinin yeni sezonu 10 Eylül‘de ekrana gelecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.