Dizi Haberleri

Anne Rice’ın Mayfair Witches Dizisi İçin Onay Verildi

AMC kanalı, Anne Rice‘ın “Lives of the Mayfair Witches” romanlarından uyarlanacak dizinin resmi siparişini verdi.

AMC, Mayfair Witches (Mayfair Cadıları) ismiyle yayınlamayı planladığı dizinin sekiz bölümünü sipariş etti. Kanal, Ağustos ayında dizinin senaryo uyarlaması için çalışmaları başlatmış ve bir yazar odası bile kurmuştu.

Mayfair Witches, bir cadı ailesinin sıradışı varisi olduğunu keşfeden genç bir beyin cerrahına odaklanacak. Yeni keşfettiği güçlerle boğuşurken nesiller boyu ailesine musallat olan uğursuz bir varlıkla da mücadele etmek zorundadır. Dizinin, 2022’nin sonlarında AMC ve AMC Plus‘ta piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Esta Spalding ve Michelle Ashford, dizide hem yazar hem de yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. AMC Studios ile genel bir anlaşması olan Spalding, dizi yöneticisi olarak görev yapacak.

Spalding ve Ashford, “Cadıların dünyası yüzyıllardır insanları etkiledi ve dehşete düşürdü ancak Anne Rice‘ın cadılar konusundaki özel merceği tamamen yeni bir bakış açısı yarattı. Güçlü ve genellikle acımasız ve her zaman mevcut güç yapılarımızı yıkmaya kararlı kadınlar!” dedi. “Bu gizemli ve kışkırtıcı dünyayı hayata geçirmek için AMC ve Gran Via Productions‘a katılmaktan dolayı çok heyecanlıyız.”

Mayfair Witches, Jacob Anderson ve Sam Reid‘in başrollerini paylaştığı Interview with the Vampire (Vampirle Görüşme)’den sonra Anne Rice’ın AMC’de yeşil ışık yakma çalışmasına dayanan ikinci dizi.

AMC, Anne Rice Eserlerini Ekrana Taşıyor

Geçen yıl AMC, Anne Rice’ın toplam 18 kitaptan oluşan “The Vampire Chronicles” ve “The Lives of the Mayfair Witches” kitap serisinin haklarını satın aldığını duyurmuştu. Aynı zamanda AMC Studios ile genel bir anlaşması olan Mark Johnson, kitapların bir televizyon evrenine dönüşmesini denetliyor. Anne Rice ve oğlu Christopher Rice, anlaşma kapsamında geliştirilen tüm dizi ve filmlerde yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

AMC Networks eğlence ve AMC Studios başkanı Dan McDermott, “2022, şirketimizin tarihindeki orijinal program için en büyük yıl olacak ve milyonlarca hayranı büyüleyen hikayeler ve karakterler etrafında inşa edilen, genişleyen Anne Rice evrenindeki ilk iki diziyi içereceği için gerçekten çok mutluyuz,” dedi. “Anne Rice’ın Interview with the Vampire’ın ilk sezonunu takip edecek olan bu uyarlamaya rehberlik eden Esta ve Michelle gibi yetenekli hikaye anlatıcılarına sahip olduğumuz için de son derece şanslıyız.”

Mark Johnson, “Anne Rice’ın dünya çapında milyonlarca okuyucuya verdiği zengin karakterlerin, dünyaların ve hikayelerin bolluğuyla, AMC şimdi çok sayıda büyüleyici, eğlenceli ve çok farklı televizyon dizisi yaratma ayrıcalığına sahip,” diye ekledi. “‘Anne Rice’ın Interview with the Vampire dizisinin yönetici yapımcısı olarak iyi şansım, Esta Spalding ve Michelle Ashford’un Mayfair Witches ile hayal ettikleriyle şimdi iki katından fazla arttı. Her iki dizi farklı olsa da yine de kendilerini aynı büyüleyici ve ilgi çekici şemsiyenin altında buluyorlar.”

Mayfair Witches dizisinin 2022 sonlarında ekranlara gelmesi planlanıyor

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.