Dizi Haberleri

Andor Tam Fragmanını Yayınladı ve Çıkış Tarihini Erteledi

Sıradaki Star Wars dizisi Andor, çıkış tarihini 31 Ağustos‘tan 21 Eylül’e erteledi. Artık 21 Eylül’de ilk üç bölümüyle birden gelecek olan dizi bugün yayınlanan tam fragmanıyla da seyircisini heyecanlandırdı.

Dizinin yayın tarihinin erteleneceği de herkese sürpriz oldu. Bu ertelemenin sebebi konusunda resmi bir açıklama yok. Ancak Ağustos ayında çıkacak diziler ve filmler listemize bakan okurlar şuna hak verecektir: Ağustos ayı çok dolu geçecek. Andor’un diğer dizi ve filmlerin gölgesinde kalmasından çekinmiş olabilirler mi dersiniz?

Fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz:

YouTube player

Dizi Rogue One: A Star Wars Story‘nin anlattığı olayların 5 yıl öncesine odaklanacak. Zaten dizinin ana karakteri de o filmden tanıdığımız Cassian Andor‘un ta kendisi. Eğer filmi izlemediyseniz bunu yapmak için artık neredeyse 2 aylık bir vaktiniz var.

Dizinin odağında Rebel Alliance (Rebellion) olacak. Yani karakter üzerinden grup odaklı bir hikaye anlatımı izlemeyi bekliyoruz. Obi-Wan Kenobi dizisinde bu grubun bir kısmını ve gizli operasyonlarını izleme şansımız olmuştu. Andor’da ise Rebellion’ın yeni isyancıları nasıl bulduğu ve kendisine nasıl çektiğini izleyeceğiz. Ayrıca fragmana bakacak olursak İmparatorluk ile de bol bol karşı karşıya gelecekler gibi duruyor. Yani bu dizi pasif bir gönüllü asker toplama ve seçme prosedürüyle sınırlı kalmayacak. Zaten Cassian’ın Rebellion’ın gizli bir ajanı olarak İmparatorluğa yakın çalıştığını biliyoruz.

Andor çoğu Disney+ dizisine göre çok daha fazla sayıda bölüme sahip olacak. İlk sezon 12 bölümden oluşacak. Ayrıca dizi daha aylar önce ikinci sezonu için de onayını almıştı. Hatta çekimlerin bu yazın ardından, sonbaharda başlayacağını öğrenmiştik.

İkinci sezonuyla final yapacağı beklenen dizinin toplamda 24 bölüme sahip olacağı iddia ediliyor. Bu da yazar kadrosunun Rebellion’ı ve isyancıların karakterlerini işlemek için bolca vakitleri olduğu anlamına geliyor.

Umalım da Obi-Wan Kenobi gibi üstünkörü hazırlanmış bir senaryo izlemeyelim bu kez. Zaten dizinin senaryosunu Rogue One’ın yazarı Tony Gilroy hazırlıyor. Yani başarılı olacağı yönünde umutlarımızı yüksek tutan bir isim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.