Dizi Haberleri

Amazon, Brian K. Vaughan’ın Paper Girls Serisini Televizyona Uyarlayacak

Y: The Last Man ve Saga serilerinin yaratıcısı Brian K. Vaughan‘ın Hugo Ödüllü grafik roman serisi Paper Girls‘ü televizyona uyarlamaya hazırlanan Amazon, projeyi resmi olarak duyurdu.

Vaughan ve Cliff Chiang‘ın yürütücü yapımcılar olarak görev alacağı dizi 1988‘de geçecek ve 4 gazete dağıtıcısı kızın zaman gezginleri arasındaki savaşa dahil olmalarını anlatacak. Legendary Television ve Plan B tarafından geliştirilen Paper Girls dizisinin resmi özeti ise şöyle:

Paper Girls, 1988 Cadılar Bayramı‘ndan sonraki sabah gazete dağıtımına çıkan 4 genç kızın, zaman yolcuları arasındaki savaşa farkında olmadan karıştıkları ve dünyayı kurtarmak için farklı bir zamana gönderildikleri bir macerayı konu alıyor. Geçmiş, şimdiki zaman ve geleceğe seyahat eden kızlar kendilerinin gelecek zamandaki versiyonlarıyla da karşılaşır ve hepsi de kaderlerini kabul etmek veya reddetmek arasında bir seçim yapmak zorundadır.”

Ekim 2015 – Temmuz 2019 tarihleri arasında yayınlanan 30 ciltlik Paper Girls serisinin dizi uyarlaması ekibinde; Stephany Folsom (Toy Story 4), Christopher Cantwell ve Christopher C. Rogers (Halt and Catch Fire) da yürütücü yapımcıları olarak yer alıyor. Vaughan ve Chiang‘ın yarattığı Paper Girls‘ün büyük hayranı olduklarını belirten yapımcılar, “Bu olağanüstü macerayı hayata geçireceğimiz için çok heyecanlıyız. Çok fazla kalp, çok fazla benzersiz renk ve boyutun olduğu bir hikaye bu. Kaynağa sadık kalmakla kalmayıp Paper Girls‘ü televizyondaki her şeyden daha farklı yapmak istiyoruz” dediler.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.