Dizi Haberleri

Alien Dizisi Sonunda Duyuruldu!

Noah Hawley’in üstleneceği Alien dizisi için Disney tarafından yeşil ışık yakıldı. Dizi, Hulu üzerinden yayınlanacak.

Birkaç hafta önce Noah Hawley’in, Alien dizisi projesi hakkındaki düşünceleri ortaya çıkmıştı. Verdiği röportaj sırasında, Alien dizisi için ümitli olduğunu söyledikten sonra Disney’in bu markayı unutmaması gerektiğinin altını çizmişti.

Noah Hawley

Aslen Ridley Scott tarafından sinema için yaratılan Alien, birçok film ve yan seri ile izleyicileriyle buluşmuştu. Son olarak 2017 yılında Covenant filmi gelmişti. Ancak Fox ve Disney arasındaki anlaşmadan sonra çalışmalar rafa kaldırılmıştı.

İlgili Makaleler

Disney, bir süre önce hissedarları ile yaptığı etkinlik içerisinde birçok farklı yapımın geleceğini duyurdu. FX markası altındaki Hulu üzerinden de Alien ve Y: The Last Man dizilerinin geleceği de bunlardan biriydi.

Bizim ana konumuz şu aşamada elbette Alien olacak. Noah Hawley, dizinin yapımcılığını üstlenirken Ridley Scott’ın danışman olarak seride yer alacağı belirtiliyor. Şu an için dizinin ne zaman yayınlanacağı ya da kadrosuna dair bir açıklama yok.

Önümüzdeki yıl itibariyle çalışmaların başlayacağı ve duyuruların geleceği söylenmekte. Sinemanın en korkunç yaratıklarından biri olan Alien, umarım hak ettiği diziye kavuşabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.