Dizi Haberleri

Aladdin Filminin Yıldızı, Star Wars Evreninin Ezra Bridger’ı Olabilir

Lucasfilm‘in Star Wars dizilerine dahil etmek istediği Ahsoka Tano serisinden kadro haberleri gelmeye başladı.

The Mandalorian dizisinde Ahsoka Tano’yu canlandıran Rosario Dawson‘ın başrolünde olacağı diziye Mena Massoud‘un da katılacağı iddia edildi.

Kessel Run Transmissions‘a göre; Disney, Star Wars evreninden Ezra Bridger‘ı canlandırması için Aladdin filminin başrol oyuncusu Mena Massoud ile sözde anlaştı. Masoud‘un Ezra Bridger karakteri ile ilk ekrana çıkışı Ahsoka dizisi ile olacak. Kessel Run Transmissions, kaynaklarının güvenilir olduğundan son derece emin olsa da Disney veya Lucasfilm‘den henüz konuyla ilgili açıklama yapılmadı.

Ezra‘nın Ahsoka Tano serisinde ortaya çıkması kaçınılmaz zaten. Sonuçta Ahsoka onu aradığı bir yolculuğa çıkıyor ve belli ki sonunda bulacak. Bir ara Bridger‘ın, Grand Admiral Thrawn ile birlikte kendi dizisine kavuşacağı söylenmişti ancak o proje de onaylanmış değil.

Star Wars evrenine Ezra rolü ile dahil olacağı iddia edilen Mena Massoud, Disney‘in 2019‘da gösterime giren Aladdin filminde ünlü masal karakterine hayat vermişti. Guy Ritchie‘nin yönettiği yapımda Massoud‘a Will Smith ve Naomi Scott eşlik etmişti.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.