Dizi Haberleri

Ahsoka Dizisinin Ana Kötüsü Thrawn Oldu, Ray Stevenson da Kadroya Katıldı

Biz, sezon finali yayınlanan The Book of Boba Fett hakkında yorumlarımızı yaparken, Lucasfilm harıl harıl bir sonraki Star Wars dizisi için çalışıyor. Son gelen bilgi, Disney+ için geliştirilen Star Wars: Ahsoka dizisinin kadrosuyla ve serinin ana kötüsüyle ilgili…

The Hollywood Reporter‘ın yayınladığı bilgilere göre; Grand Admiral Thrawn, Star Wars: Ahsoka dizisinin ana kötüsü olacak ve Thor: The Dark World‘den Ray Stevenson serinin kadrosuna dahil olacak. Ama bu iki isim birbiriyle pek de bağlantılı değil.

Jon Favreau‘nun Dave Filoni ile birlikte yarattığı Star Wars dizilerinden The Mandalorian‘ın 2. sezonunda karşımıza çıkan Ahsoka Tano, galaksinin uzak sınırında eski düşmanı Thrawn‘ı avladığı için, bağımsız dizisinin de merkezinde Grand Admiral‘ın olması bekleniyordu zaten. Ancak THR, kadroya yeni katılan Ray Stevenson‘ın Thrwan‘ı değil, amiral rütbesindeki başka bir kötüyü canlandıracağını yazdı.

Stevenson‘a verilen rolün Star Wars evrenindeki mevcut karakterlerden biri mi yoksa seri için yaratılan yeni bir karakter mi olacağı ise şu an için muallakta… Star Wars Genişletilmiş Evreni‘nde, Thrawn‘a sık sık ikinci komutanı Gilad Pellaeon eşlik etmişti. Tahminler Pellaeon‘un, Genişletilmiş Evren‘den Disney+‘ın Star Wars dizi evrenine geçiş yapabileceği yönünde ilerliyor.

Star Wars Ahsoka dizisinde Thrawn‘ı kimin canlandıracağı da şu an için bilmediklerimiz kısmında yer alıyor maalesef. Karakteri en son Star Wars Rebels serisinde Sherlock dizisinden Lars Mikkelsen seslendirmişti.

Ahsoka Tano rolüne çok yakışan Rosario Dawson‘ın başrolde yer aldığı dizinin çekimleri bu yılın nisan ayında başlayacak. Bu da yakın zamanda Thrawn‘ın da kim olacağını öğreneceğimiz anlamına geliyor. The Mandalorian gibi Return of The Jedi‘dan 5 yıl sonrasında geçecek olan Ahsoka‘da; Hayden Christensen Anakin Skywalker‘ı, Natasha Liu Bodizzo da Mandalorian savaşçısı Sabine Wren‘i canlandıracak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.