Dizi Haberleri

2018’in İzlemenizi Önerdiğimiz Yeni Dizileri

Mevsimin en eve kapanıp dizilere gömülesi soğuklarını yaşarken, kış ekranının adından en çok söz ettiren dizileri bir bir yayınlanmaya başladı.

NTV, 2018 kışının birbirinden iddialı 19 dizisini derlemiş. Game of Thrones’un ilk üç sezon bütçesini geçen Netflix yapımı Altered Carbon‘ın ilk sırada yer aldığı listeye bir göz atalım:

Altered Carbon

Yayın tarihi: 2 Şubat

Game of Thrones’un ilk üç sezon bütçesinden daha fazla bütçeye sahip olan Netflix yapımı Altered Carbon, Richard K. Morgan’ın ünlü siberpunk romanından uyarlanmış. Günümüzden 300 yıl sonra, insan zihinlerinin dijital olarak kopyalandığı ve bedenler arasında transfer edilebildiği bir dünyada geçiyor.

9-1-1

Yayın tarihi: 3 Ocak

Hiç de yabancılık çekmeyeceğimiz yabancı dizi türlerinden biri… İnsanlar acil çağrı hattı 911’i aradıktan sonra neler olur? 9-1-1 adlı dizi acil serviste çalışan tıp insanlarının iş ve özel hayatlarında yaşadıklarını ekranlara taşıyor. Dizinin başrollerinde Angela Bassett, Peter Krause ve Connie Britton yer alıyor.

The Alienist

Yayın tarihi: 22 Ocak

Suçlu psikolojisi temasına sahip bir dönem dizisi olan The Alienist, ünlü Caleb Carr eserinden uyarlanmış. New York City’de meydana gelen seri cinayetleri çözmek için bir araya gelen ekip rolünde Daniel Bruhl, Luke Evans, Brian Geraghty ve Dakota Fanning bulunuyor.

Alone Together

Prömiyer tarihi: 10 Ocak

Farklı geçmişlere sahip iki yakın arkadaşın Los Angeles’ta yaşadıkları eğlenceli maceralarını ele alan Showtime dizisinin yapımcılığını Andy Samberg, Akiva Schaffer ve Jorma Taccone’den oluşan The Lonely Island üstlendi. Üstelik ilk sezon prömiyerini dahi yapmamışken ikinci sezon onayını aldı.

A.P. Bio

Yayın tarihi: 1 Şubat

It’s Always Sunny in Philadelphia ile tanınan Glenn Howerton’ın başrolde yer aldığı NBC dizisi, Harvard’dan kovulan ve hayalindeki işi kaybeden bir adamın, doğup büyüdüğü şehire geri dönmesini ele alıyor. Oyuncular arasında Patton Oswalt da var.

American Crime Story :The Assassination of Gianni Versace

Yayın tarihi: 17 Ocak

FX’in hit suç antolojisi American Crime Story’nin ikinci sezonuna dair detayları duymayan kalmamıştır. Gianni Versace cinayetini şöhret, medya ve seks temaları üzerinden de işleyecek olan dizi, geçtiğimiz günlerde Versace ailesinden ilk tepkiyi almıştı.

Bellevue

Yayın tarihi: 23 Ocak

Bu ayın son haftasında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ve Bellevue’nün küçük bir kasabasında geçen dizi, bir lise öğrencisinin kayıplara karışmasının ardından yaşananları işleyecek. Sekiz bölümlük dizinin başrolünde dedektif rolü ile Anna Paquin bulunuyor.

Black Lightning

Prömiyer tarihi: 16 Ocak

The CW’nun en yeni süper kahramanı aynı zamanda ilk siyahi süper kahramanı olma özelliğine sahip. Kahramanlık geçmişini ardında bırakan bir lise müdürünün sahalara yeniden dönmesini anlatan dizi, kanalın en iddialı yapımlarından biri.

The Chi

Yayın tarihi: 7 Ocak

Master of None’nın senaryosunu kaleme aldığı “Thanksgiving” adlı bölümüyle Emmy Ödülü’ne layık görülen Lena Waithe, son dönemde yeteneğiyle adından söz ettiren isimlerden biri. Waithe’nin yarattığı The Chi, Waithe’nin doğup büyüdüğü Chicago’da geçiyor ve bir grup siyahi gencin büyüme hikayesini ekrana yansıtıyor.

Counterpart

Yayın tarihi: 21 Ocak

Başrolünde Oscar ödüllü J.K. Simmons’a yer veren ve Berlin’de geçen casus geriliminin yapımcısı ve yönetmeni, The Imitation Game ile Oscar Ödülü’ne aday gösterilen Morten Tyldum.

Good Girls

Yayın tarihi: 26 Şubat

Mae Whitman, Christina Hendricks ve Retta gibi ünlü yıldızları bir araya getiren komedi dizisi, yerel bir marketi soyarak başlarını belaya sokan üç kadının maceralarını ekrana taşıyor.

Grown-ish

Yayın tarihi: 3 Ocak

Freeform dizisi grown-ish, Black-ish’in en büyük kızı Zoey’nin hikayesini ele alıyor. Zoey’nin üniversiteye gitmesiyle yeni bir hayata adım atmasının aktarıldığı yapımda Yara Shahadi’nin olgun performansından övgüyle söz ediliyor.

LA to Vegas

Yayın tarihi: 2 Ocak

Her hafta Los Angeles’tan Las Vegas’a seyahat eden uçuş ekibi ve bir grup tuhaf yolcunun hikayesi Fox’ta izleyici karşısına çıkıyor. Yeni komedi dizisinin yürütücü yapımcıları arasında Will Ferrell da bulunuyor.

Living Biblically

Yayın tarihi: 26 Şubat

Baba olmaya hazırlanan sinema eleştirmeni, İncil’e göre yaşamaya karar verir… A.J. Jacobs’ın çok satan kitabından uyarlanan komedinin başlıca rollerinde Camryn Manheim, Ian Gomez, David Krumholtz ve Lindsey Kraft yer alacak.

The Looming Tower

Yayın tarihi: 28 Şubat

Pulitzer ödüllü The Looming Tower kitabından uyarlanan on bölümlük seri, 11 Eylül’e giden süreçte, Usame bin Ladin ve El-Kaide tehdidine karşı CIA ve FBI arasında gelişen rekabete odaklanıyor.

Philip K. Dick’s Electric Dreams

Yayın tarihi: 12 Ocak

Philip K. Dick. ilhamıyla yola çıkan Philip K. Dick’s Electric Dream’de yazarın “The Commuter” “Sales Pitch” ve “Exhibit Piece” gibi hikayeleri uyarlandı. Yapımcılar arasında Battlestar Galactica’nın yapımcısı Ronald D. Moore, Bryan Cranston ve Michael Dinner da yer alıyor.

The Resident

Yayın tarihi: 21 Ocak

2018’de ekranın dikkat çeken hastane dizilerinden biri olmayı hedefleyen The Resident’ın başrollerinde Matt Czuchry, Emily VanCamp, Randolph Bell var.

Strike Back

Yayın tarihi: 2 Şubat

Ekranlara geri dönen Strike Back, Section 20’nin en yeni maceralarını ele alacak. Başlıca rollerde Warren Brown, Daniel MacPherson, Roxanne McKee ve Nina Sosanya bulunuyor.

Waco

Yayın tarihi: 24 Ocak

Paramount Network’ün yeni mini dizisi, kült lider David Koresh’i mercek altına alıyor. Tamamı altı bölümden oluşan dizide başkaraktere Taylor Kitsch hayat veriyor. Ayrıca Michael Shannon’ı FBI arabulucusu Gary Noesner rolünde, Supergirl’le ünlenen Melissa Benoist’i ise David Koresh’in eşi Rachel Koresh rolünde izleyeceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.