Haberler

DC Super Hero Girls Çizgi Dizisi Geliyor

Bir lisede üstün yetenekleri ile mücadele eden gençler hakkındaki hikayeleri seviyorsanız size güzel bir haberimiz var. DC Super Hero Girls çizgi dizisi Cartoon Network ekranlarına geliyor.

İlgili Makaleler

2015 yılında DC, Mattel ve Warner Bros. DC’nin ikonik kadın kahramanları ve kötü karakterlerinin bir bölümünü içeren bir dizi figür çıkardılar. Hepsi aynı okula devam eden gençler olarak yeniden tasarlanmış olan karakterler DC Super Hero Girls dizisi altında birleşiyor.

Gelecek sene başlayacak olan DC Super Hero Girls dizisinin karakter tasarımları My Little Pony: Friendship is Magic, Powerpuff Girls, Foster’s Home for Imaginary Friends gibi dizilerden tanıdığımız Lauren Faust tarafından yapılacak. Dizide çalışacak kişiler arasında Teen Titans Go, Justice League Action, Scooby-Doo, Looney Tunes gibi serilerde de çalışmış olan Sam Register yer alacak.

Warner Bros. basın açıklamasında yeni diziyi “DC Super Hero Girls çocuklara akılda kalıcı karakterler ile etkileyici öyküler sunacak. Onları gündelik hayatlarında cesur bir süper kahraman olmaya teşvik edecek. Yeteneklerini geliştirmeyi, takım olarak çalışmayı, arkadaşlıklarını güçlendirmeyi ve ev ödevlerini zamanında yapmayı DC’nin süper kadın kahramanları ve süper kötüleri arasındaki mücadeleyi izlerken öğrenecekler.” sözleriyle tanıttı.

DC Super Hero Girls’te kadın kahramanlar dışında DC’nin ünlü erkek kahramanlarını da göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.