Haberler

Dark Crystal Oyuncakları Nihayet Çıkıyor!

dark-crystal-banner

Kukla denilince akla gelen ilk isim olan Jim Henson’ın 1983 yılında beyaz perdeye aktardığı, ucubik yaratığı bol filmi Dark Crystal’ın oyuncakları 30 yıl aradan sonra nihayet piyasaya sürülüyor.

Kukla ve kuklacılığa karşı özel bir ilgim olmamasına karşın, Jim Henson’ın yıllar içerisinde ortaya koyduğu çalışmalarını her zaman için hayranlıkla izlemişimdir. David Bowie’nin, Jareth the Goblin King olarak rol aldığı 1986 yapımı Labyrinth filminin büyüsü yıllar geçse de benim için bir gram azalmış değil.

Henson’ın Labyrinth filminden önce Dark Crystal adını verdiği, pek bilinmeyen bir çalışması daha var. Geçtiğimiz yıllarda Archai Entertainment tarafından da çizgi roman serisine dönüştürülen Dark Crystal, Jim Henson’ın hayal gücünün ne kadar geniş olabileceğinin kanıtıydı.

dark-crystal-oyuncak-gorsel-05

Film ile birlikte piyasaya sürülmesi planlanan Dark Crystal oyuncakları, Hasbro firması tarafından çeşitli sebeplerle iptal edilmişti. Sanıyorum bunun arkasında filmdeki ucubik yaratıkların çocuklar için pek uygun olmamasıydı. Yeni çıkan bir habere göre Funko firması oyuncakların yayın haklarını satın alarak, 30 yıllık aranın ardından Dark Crystal oyuncaklarını piyasaya sürme kararı aldı.

Önümüzdeki ay piyasaya çıkacak oyuncaklar detay bakımından öyle çok şatafatlı olmasalar da, serinin hayranlarının mutlaka sahip olmak isteyeceği türden hazırlanmış. İlk başta 5 parça olarak yayınlanacak olan oyuncaklar 6 ila 10 dolar arasında alıcı bulacak. Oyuncakların yanından çıkan mor kristal parçalarıyla da, kendi Dark Crystalimize sahip olabileceğiz. Tabii tüm oyuncakları toplamak gerekiyor.

Aşağıda oyuncakların daha yakından çekilmiş fotoğraflarını bulabilirsiniz.

dark-crystal-oyuncak-gorsel-04

dark-crystal-oyuncak-gorsel-03

dark-crystal-oyuncak-gorsel-02

dark-crystal-oyuncak-gorsel-01

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.