Haberler

Cypher System Piyasaya Çıktı!

cypher-system-banner

Monte Cook Games tarafından hazırlanan Cypher System piyasadaki yerini aldı. Numenera ve The Strange sistemlerini harmanlayıp, oyuncuya özgür bir dünya sunan Cypher System masaüstü oyuncularının ilgisini çekiyor.

Dungeons and Dragons 5th Edition ekibi ile bir süre çalıştıktan sonra kendi yolunu çizmeye karar veren efsane oyun tasarımcısı Monte Cook, yeni sistemi ile beğenileri hak ediyor. Numenera ve The Strange sistemlerini bir araya getirmeyi amaçlayan Cypher System piyasaya sunuldu.

cypher-system-gorsel-001

416 sayfalık sistem kitabında, Cypher System’i öğrenmeniz ve arkadaş grubunuza öğretmeniz için ihtiyacınız olan tüm araçlar bulunuyor. Eğer Numenera ve The Strange sistemlerine de aşinaysanız, kitaptaki araçları kullanarak hali hazırda devam eden oyunlarınıza da ekleme yapabilirsiniz.

Kitap içerisinde 4 yeni karakter bulunuyor. Ayrıca 70 adet yeni Foci sayesinde oyunlarınıza eklemeler yapabilirsiniz. Yeni yaratıklar, silahlar, dövüş metodları da cabası. Cypher System’in PDF formatına 19.99 dolar etiket fiyatı karşılığında DrivethruRPG sitesinden ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.