Çizgi Roman Haberleri

Rick and Morty Sunar Serisine Dune Parodisi Geliyor

Rick and Morty Sunar çizgi roman serisinin yeni sayısı Dune’un parodisi olacak. Hericktics of Rick adlı sayı, çizgi romanın diğer sayılarından bağımsız, tek ciltlik bir hikaye anlatacak. Hemen ardından da Star Wars parodisi gelecek.

26 Ocak 2022‘de çıkacak olan sayıyı Oni Press basıyor. Hericktics of Rick‘in hikayesi ise şöyle:

Rick yeni ve oldukça güçlü bir maddenin kaynağını bulduğu zaman bu kaynağa sahip olan gezegenin tamamında hak iddia ediyor. Böylece bu maddenin tüm gelirlerini ve kullanım alanlarını kontrol etmek istiyor. Fakat Arrickis adını verdikleri bu gezegende gözü olan bir tek onlar değil. Ayrıca gezegenin asıl sahipleri de sessizce ortadan kaybolmaya niyetli değil. Yakında Rick ve Morty yerel politika ve dini inançların çekiştiği bir entrikanın içinde yüzecekler. Buradan hem hayatlarını hem de akıl sağlıklarını koruyarak kurtulmaya çalışacaklar.

Dune en çok ilgimizi çeken olsa da 2022 yılında iki adet Rick and Morty Sunar sayısı daha gelecek. Infinity Hour adlı sayı Star Wars parodisi olacak. 4 sayıyı bir araya getirecek ciltte Rick, Rebellion’a katılacak.

Morty’s Run hikayesi ise 1976 yılının distopik filmi Logan’s Run‘a gönderme yapacak. Morty 13 yaşındaki çocukların yönetmekte olduğu bir gezegende mahsur kalacak. Her iki hikaye de Mart 2022‘de satışa çıkacak.

Rick and Morty’nin çizgi roman serisinin Türkçeye çevrileceğini sizlere 2018 yılında duyurmuştuk. O günden bu yana Marmara Çizgi, Rick and Morty serisinin 40 sayısını dilimize çevirdi. Bunu yaparken Rick and Morty Sunar serisinden de Turşu Rick macerasını dilimize kazandırdılar. Dolayısıyla Hericktics of Rick ya da Infinity Hour sayılarını çevirmemeleri için de bir sebep yok. Umutla bekliyoruz.

Parodiler içeren bu serinin sayılarını diğer sayıları okumadan da okuyabiliyoruz. Dolayısıyla çok sayılı serilerden çekinen okurlar için bile harika bir haber oluyor bu seriye yeni sayı gelmesi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Merhaba
    Turşu rick kitabının birden fazla kapak çalışması mı var yoksa hepsi ayrı kitaplar mı bilginiz var mı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.