Çizgi Roman Haberleri

Marvel’dan Conan The Barbarian Sürprizi

Hasret son buluyor! Çocukluğumuzun yazlarında serin bir köşeye çekilip içine gömüldüğümüz, şimdilerde sahaflarda didik didik aradığımız Conan the Barbarian, 18 yıl sonra yepyeni maceraları ile Marvel Comics‘e geri dönüyor.

Marvel Entertainment ve Conan Properties International vardıkları anlaşma ile, Robert E. Howard‘ın yaratıcısı olduğu efsanevi çizgi roman kahramanı Conan’ı Ocak 2019’dan itibaren hayranları ile buluşturacaklarını duyurdu.

İlk olarak 1932 yılında kılıç ve büyü hikayeleri ile Weird Tales‘ten çıkan Conan The Barbarian serisi, 1970’te Marvel Comics‘in kanatları arasına girdi. Marvel’a geçtikten sonra hayran kitlesini bir hayli genişleten ilkel çağların bu yenilmez savaşçısının maceraları, dergi ve günlük gazetelerde de boy gösterirken, King Conan / Conan the King, Conan the Adventurer ve Conan the Savage gibi efsanevi dizileri de okurlarla buluştu. Barbar kahramanımızın lisans hakkı 2003 yılında Dark Horse tarafından satın alındı. Yayınevi, Marvel’ın Conan koleksiyonlarını da yayınladı.

Conan’ın Marvel‘ a dönüşü ve yeniden yayınlanması le ilgili açıklamalarda bulunan yayınevinin Yazı İşleri Müdürü C.B. Cebulski, “Barry Windsor-Smith‘den John Buscema‘a ve Neal Adams‘a kadar inanılmaz sanatçıların elinden çıkan Conan, Marvel çizgi romanlarında hayat buldu. Kimmer kökenli efsane kahramanımızı 2019’un başlarında evine geri getiriyoruz. Çok heyecanlıyız” dedi. Marvel, Esad Ribic ve Mike Deodato imzalı Conan kapaklarını yayınlamış olsa da, yayın planları veya yaratıcı ekip hakkında ayrıntılı bilgi vermedi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.