Çizgi Roman Haberleri

Mark Millar, Millarworld’ü Dark Horse’a Taşıdı

Mark Millar, Millarworld çizgi roman markasını Image Comics‘ten Dark Horse Comics‘e taşıdığını açıkladı. Millarworld, 20 çizgi roman serisi ve 40 grafik romanın yanı sıra 2024’te başlatmayı planladığı beş yeni seriyi de içeriyor.

Mark Millar, Millarworld'ü Dark Horse'a Taşıdı

X platformundan paylaşım yapan Mark Millar, son 10 yıldır Jupiter’s Legacy, The Ambassadors ve Big Game gibi Millarworld çizgi romanlarını yayınlayan Image Comics için şu ifadeleri kullandı: “Yayıncımız olarak geçirdiğimiz harika 10 yıl için Image Comics’teki tüm dostlarımıza kocaman bir teşekkür. Çok eğlendik ve hepimizin gurur duyduğu bazı kitaplar ürettik.”

Millarworld Karakterleri

Millarworld karakterleri arasında Wesley Gibson, Kick-Ass, Hit-Girl, Eggsy Unwin, Nemesis, Duke McQueen, Edison Crane gibileri yer alıyor. 2003 yılında Wanted mini dizisinin yayınlanmasıyla başlayan Millarworld‘de bunu Kick-Ass: The Dave Lizewski Years, Kingsman, War Heroes, The Magic Order ve daha sonra crossover serisi Big Game izledi. Serinin çoğunluğu Millar tarafından yazılırken; Kingsman, Kick-Ass: The New Girl ve Hit-Girl serileri ikinci ciltlerinden itibaren yeni yazarlarla devam etti.

Portföyünü 2017 yılında Netflix‘e satan Millar, bu yeni anlaşmayla ilgili daha fazla bilgiyi 21 Mart 2024 tarihinde açıklayacağını da belirtti. Öte yandan Millarworld‘ün ilk kitaplarından biri olan The Chosen‘ı 2004 yılında yayınlayan Dark Horse‘un, 2024 yılında Nemesis: Rogues’ Gallery‘yi basması planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.