Çizgi Roman Haberleri

Flaneur Comics’ten İki Yeni Çizgi Roman

Jim Morrison Banner

Flaneur Comics, Jim Morrison’un 70. yaş gününe özel bir partiyle beraber iki yeni çizgi romanını piyasaya çıkarıyor.

Jim Morrison’un hayatını anlatan Kaosun Şairi ve Charles Bukowski’den Bütün Atlar Kaybetmeye Koşar raflardaki yerini alacak.

Alt kültür alanında çıkardıkları çizgi romanlarla adından sıkça söz ettiren Flaneur Comics’ten iki yeni çizgi roman geliyor. Ülkemizde görmek istediğimiz eserleri, başarılı Türkçe çevirileriyle kazandıran Flaneur Comics, büyük bir parti ile Kaosun Şairi ve Bütün Atlar Kaybetmeye Koşar eserlerini sunuyor.

8 Aralık Pazar günü 70. yaşını kutlayacak Jim Morrison için Trip Bar’da eğlenceli bir kutlama yapılacak. Morrison’un doğum günü şerefine Frédéric Bertocchini ve Jef tarafından hazırlanan Kaosun Şairi ilk kez Türkçe olarak yayınlanacak. Fumetti çizgilerine sahip olan Kaosun Şiir’i, Morrison’un hayatını okuyucuyla buluşturacak.

Bukowski Banner

Charles Bukowski tarafından yazılan, Matthias Schultheiss’in çizdiği Delirios Cotidianos, Bütün Atlar Kaybetmeye Koşar adıyla Flaneur Comics etiketiyle piyasaya sürülecek. Bu çizgi romanda, etkinlik sırasında ortaya çıkacak.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu iki çizgi roman 8 Aralık 2013 Pazar günü, saat 19.00’da Kadıköy, Trip Bar’da düzenlenecek bir parti ile ortaya çıkacak. Etkinlik sürecinde Jim Morrison’un doğum gününü kutlamak amacıyla canlı müzik, şiirler ve konuşmalar da olacak. Kaçırılmaması gereken bir etkinlik.

Daha detaylı bilgi için Flaneur Comics’in Facebook sayfasını ve Twitter hesabını takibe alabilirsiniz. Frpnet olarak Flaneur Comics ile daha önceden ufak bir röportaj yapmıştık. O röportaja da buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Flaneur Comics tarafından Jim Morrison’un doğum günü ve yeni çıkacak Kaosun Şairi için ufak bir fragman hazırlanmış:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.