Çizgi Roman Haberleri

Danny DeVito Catwoman’ı Batman’den Çaldı

Danny DeVito yazdığı çizgi romanda Catwoman ile Penguin‘i (Michelle Pfeiffer’dan de izin alarak) sevgili yaptı. Üstelik ünlü oyuncunun 12 sayfalık hikayesine sığdırdığı tek hayali de bu değildi.

Ağustos ayında DeVito’nun Gotham City Villains Anniversary Giant #1‘de Penguin hikayesi yazacağını söylemiştik. O haberi buradan okuyabilirsiniz.

Ünlü oyuncunun 12 sayfalık hikayesinin de olduğu 100 sayfalık cilt satışa çıktı. DeVito’nun hikayesinin adı Bird Cat Love; yani Kuş Kedi Aşk. Tabii çok sevdiğimiz oyuncu, yazarlık deneyimi olmadığı için biraz klişelerle dolu bir hikaye kaleme almış. Fakat bu klişelerde beklenmedik karakterler ve olaylar kullandığı için hikayeyi okurken gülümsemeden edemiyoruz.

Spoiler Uyarısı! Haberin devamı Bird Cat Love hikayesinin içeriğinden bahsedecek.

Danny DeVito, başkalarının yazdığı hikayeleri canlandırma konusunda deneyimli biri. Fakat hikaye yaratma konusunda deneyimi bildiğimiz kadarıyla yok. Bu yüzden bir hikaye yaratma yetkisi alır almaz yaptığı ilk iş bütün fantezilerini ana karakteri üzerinden gerçekleştirmek olmuş. Bu da çocuksu fantezilerle dolu eğlenceli bir hikayenin oluşmasına sebep olmuş.

DeVito’nun yazdığı (ve DeVito’nun Tim Burton’ın filminde canlandırdığı Penguin’ine çok benzeyen) Penguin’i, Catwoman ile muhteşem bir ilişkinin içinde görüyoruz. Çift, öpüşmediği zamanlarda beraber banka soyuyor. Zenginden çaldıkları para ile fakir ülkeler için aşı alıyorlar. Yine çaldıkları para ile bu aşıları fakir ülkelere dağıtıp pandemiyi bitiriyorlar. Üstelik aşının formülünü de çalıp herkese açık yayınlıyorlar. Sonra da bunun keyfini olumsuz iklim koşullarına karşı hayvanlar için kurdukları barınakta romantik bir buluşma ile çıkarıyorlar. Bir sürü kedi ve kuş sahipleniyorlar. Bu süreçte çocukların yola kaçan toplarını yakalayıp onlara iade ediyor, ağaçtaki yuvasından düşen minik kuşları yuvasına geri koyuyorlar. Çift yapılması gereken tüm iyilikleri yaptığı için Batman ve Robin’lere de yapacak başka bir iş kalmıyor. Son.

Danny DeVito’nun Hikayeye Dair Yorumları

Küçüklüğünden beri çizgi roman okuduğunu ve DC’yi çok sevdiğini söylüyor oyuncu. Ayrıca yine küçüklüğünden beri Catwoman’a aşık olduğunu da itiraf ediyor Forbes‘a verdiği röportajda.

Pandemi şartlarının ortasındaydık. Aşkın gücünün neler yapabileceğini göstermek istedim. Bu yüzden oturup böyle bir hikaye yazdım. Cevap da verdiler. Hatta Dan Mora‘ya çizimleri yaptırdılar. Mora’nın becerisi gerçekten inanılmaz. Ortaya çıkan şey o kadar güzel görünüyordu ki kendimi çok şanslı hissediyorum.

Danny DeVito

Ünlü oyuncu hikayeyi yazarken rol arkadaşı Michelle Pfeiffer‘den de izin almış. Onu arayarak “bak böyle bir fantezim var ve bu hayallerimin gerçek olması gibi bir şey. O kadar güzel bir kadınla muhteşem romantik bir ilişki yazmak istiyorum” demiş. Pfeiffer da fikirden hayli heyecanlanmış ve Penguin ile sevgili olmayı kabul etmiş.

Siz bu çift hakkında ne düşünüyorsunuz? Yarasayla evli bir kadın bir penguende de aşkı bulabilir mi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.