Çizgi Roman Haberleri

Bu Çocuklara Bayılıyoruz! Scott Pilgrim 3: Scott Pilgrim ve Ebedi Hüzün Çıktı

Bryan Lee O’Malley tarafından yaratılan Scott Pilgrim efsanesinin 3. cildi Scott Pilgrim 3: Scott Pilgrim ve Ebedi Hüzün, İthaki Yayınları aracılığıyla Türk okurlarla buluştu.

Netflix uyarlaması Scott Pilgrim Takes Off‘un 17 Kasım‘da seyircilerle buluşmasından kısa süre sonra Scott Pilgrim 3: Scott Pilgrim ve Ebedi Hüzün raflardaki yerini aldı.

Scott Pilgrim, Ramona Flowers’a vurulmuştu ve Ramona onun hayatını ‘biraz’ karıştırmıştı. Kızın yedi kötücül eski erkek arkadaşı vardı ve her biri sırayla Scott’a meydan okuyorlardı. Üç numara, Todd Ingram, işleri daha da tuhaflaştırmıştı – Scott Pilgrim’in önceki kız arkadaşıyla çıkıyordu!

Enyv Adams, Scott’ın kalbini kırmıştı ve şimdi daha fazlası için kötücül art rock grubu İblisbaşı’nda Çatışma’yla birlikte tekrar karşısındaydı. Scott’ın grubunun iki gün sonraki konserlerinde alt grup olarak çıkmasını istiyordu! 48 saat Scott’ın Envy ile başa çıkması, Ramona’yı mutlu etmesi, kaçık eski kız arkadaşlardan kurtulması ve yeni şarkı listesini çalışması için yeterli olacak mıydı?

“Bir neslin enerjisini yakalayan şahane ve tuhaf bir öykü.”
– Publishers Weekly

Alican Saygı Ortanca tarafından Türkçeye çevrilen çizgi roman 240 sayfadan oluşuyor. Scott Pilgrim ve Ebedi Hüzün‘ün Belalı Varyant‘ı da bulunuyor.

Keyifle okuyun.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.