Haberler

Bu Şemsiye İle İstediğiniz Gibi Hava Atabileceksiniz

hava-semsiyesi-banner

Yolda yürüyorsunuz, aniden hava kapattı ve yağmur başladı. Hemen köşe başlarında bekleyen şemsiyecileri gözünüz aramasın! İcat edilen bu yeni şemsiye ile etrafınızda bir hava kalkanı oluşturabileceksiniz.

Bilimkurgu filmlerinde sıklıkla rastladığımız enerji kalkanı kavramı biraz değişik bir tarzda olsa da, günlük hayatımıza girmiş durumda. Nasıl mı? Bahsettiğim şey bir hava şemsiyesi.hava-semsiyesi-2

Bu ürün, içinde bulunan kompresör sayesinde dışarıdan çektiği havayı yanlara doğru hızla üfleyerek sizi yağmurdan koruyan bir kalkan oluşturmakta.

Çin merkezli bir firma tarafından tasarlanan şemsiyenin bir de KickStarter sayfası bulunuyor. Proje istediği 10.000 dolarlık bütçeyi, çoktan üst üste katlayarak 60.000 dolara ulaştı.

Ürün yakın zamanda 118 dolar etiket fiyatıyla pazara sunulacak. Ülkemizde de satışa sunulmasını isterdik. Her yerde ıslak şemsiyelerle uğraşmak istemeyenler ve kendisine ait bir enerji kalkanı isteyenler için ideal bir ürün.

Hatırlatmadan geçmeyelim! Bu ürün sadece yağmurdan koruyor. Lazer silahlarına karşı güvenilir ışın kılıçlarınızı kullanmaya devam edin.

May the force be with you

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.