Haberler

Blackbirds RPG, Joe Manganiello’nun Desteğini Aldı

Oyuncu, yapımcı ve yazar Joe Manganiello, oynayarak büyüdüğü Warhammer gibi acımasız ve karanlık fantastik rol yapma oyunlarının ruhani halefi olarak nitelendirdiği Blackbirds RPG‘yi tanıttı.

Sosyal medyadan Blackbirds RPG‘nin duyurusunu paylaşan Manganiello, “Eğer fanteziyi tıpkı benim sabah kahvemi sevdiğim gibi (çeneye aparkat şeklinde) seviyorsanız, bu dünyayı ve sistemini seveceksiniz. Bu RPG, oynayarak büyüdüğüm Warhammer gibi acımasız ve karanlık fantezinin ruhani halefi. Burada emin ellerdesiniz.” dedi.

Hieronymus Bosch‘un çizimlerinden büyük ölçüde ilham alınarak tasarlanan ve Ryan Verniere tarafından yazılan oyunda;

“Dünya bir kader ipine bağlı. Bu altın kordonu koparmak, tüm yaratılışı kaosa; tanrılar ve adaletlerin olmadığı, yeniden doğuşun mümkün olan tek kurtuluş olduğu bir dünyaya sürükler. Ve yeniden doğuş için biri ölmelidir.”

Andrews McMeel‘in yayınlanacağı Blackbirds rol yapma oyunu Daniel Fox‘un Zweihander RPG sistemini kullanıyor. Bu da oyunun oldukça tehlikeli olacağı anlamına geliyor. Sanatçı Florian-Ayala Fauna‘nın Twitter’dan bazı görsellerini paylaştığı Blackbirds rol yapma oyunu 2021 yılında çıkacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.