Haberler

Batman: The Killing Joke Animasyonu +18 Olacak

batman-killing-joke-banner

Çizgi roman severlerin bir süredir takip ettiği üzere, Alan Moore’un kaleme aldığı Batman: The Killing Joke (Batman: Öldüren Şaka) çizgi romanı animasyona uyarlanıyor.

Daha önce animasyonun, çizgi romana sadık kalacağını sizlere duyurmuştuk. Çizgi romana daha da sadık kalmak isteyen ekip, Batman: The Killing Joke animasyonunun +18 etiketli olmasında karar kıldı.

1988 yılında piyasaya çıkan Batman: The Killing Joke çizgi romanının uyarlamasını yürüten James Tucker, animasyonun yetişkinlere hitap etmesinin yolunu açtı. Warner Bros. Animasyon Başkanı Sam Register ise, “Yapımcı Bruce Timm’i ve Warner Bros. Animasyon Ekibi’ni, hikayeye tamamen sadık kalabilecekleri konusunda cesaretlendirdik,” dedi. “Killing Joke; yetişkinlere yönelik, şok edici sözler ve görüntüler içeriyor. Bunların animasyondan atılmasına içimiz el vermedi. Bu nedenle animasyonu da +18 yapmaya karar verdik,” açıklamasını yaptı.

batman-joker-killing-joke

Animasyon, DVD ve Blu-Ray formatlarında piyasaya çıkacağı ve sinemalarda gösterilmeyeceği için ülkemiz açısından sorun teşkil etmiyor. Mağazadan siz alamazsanız başka birine aldırabilirsiniz.  :lol:

Batman: The Killing Joke animasyonunda Batman’i, daha önceki animasyonlarda da seslendiren Kevin Conroy; Joker’i yine Mark Hamill seslendirecek. Batgirl’ü ise Tara Strong seslendirecek.

Animasyonun bu sene içerisinde yayınlanması planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.