Haberler

Archon Ekibi, Sizi FRP Oynamaya Çağırıyor!

archon-logo

Yeni kurulan FRP ekibi Archon, sizi FRP oynamaya davet ediyor.

Henüz kurulan Archon, ileride güzel işler yapacağının sinyallerini şimdiden veriyor. Archon’un ne olduğunu ve amaçlarını kendileri anlatsın!

Archon, bir FRP topluluğu oluşturma projesidir, aynı zamanda grubumuzun adıdır.

Hedefimiz interaktif bir grup kurmak ve tutarlı bir şekilde büyümektir. Birkaç dost olarak başladığımız bu projeyi, her ay conventionlar düzenleyerek gerçekleştireceğiz.

Bu conventionlara katılan kişiler bizim oyuncularımız değil, konuklarımız olacaklardır. Senaryoları yaşatmak, FRP’ye bakış açımızı, ideallerimizi ve hayal gücümüzü paylaşmak, konuklarımızla yani sizlerle olan ilişkimizi güçlendirecektir. Bu hedeflere ulaşmak için kurallarımız olacaktır, disiplinin sağlanması, FRP’nin korunması ve yüceltilmesi adına elbette. Bu kurallar bir kısım için caydırıcı olacakken, daha fazlasını isteyenler için nezih bir ortam sağlayacak ve topluluğumuzun kalite anlayışı adına bir nişan niteliğinde olacaktır. Buraya vakit öldürmek için değil, bizim gibi vaktini değerlendirmek için gelen konuklarımız, bu kurallar sayesinde istediklerine kavuşacaklardır.

Öncelikle, adımız altında yapılan ve yapılacak her şey FRP içindir. Archon’un tek ve en büyük kazancı FRP’dir, FRP’nin meyvesi ise topuluğumuz, dostluğumuzdur.

frp-fotograf-yarisma

Etkinlikiğimizdeki görev bölümünde masa yöneticilerinin dışında bir de o gün aramızdan seçeceğimiz bir organizatör olacaktır. Masa yöneticileri senaryolarına özen gösterdiği gibi, organizatörümüz de günün eksiksiz geçmesi için emek harcayacaktır. Archon’da olduğunuz süre boyunca memnuniyetiniz bizim için ön plandadır.

Etkinliğe katılmakla bizim size tam ilgimize ve saygımıza sahip olursunuz, lakin unutulmamalıdır ki, sırf konuğumuz olmakla kazandığınız bu saygınlığı kaybetmeniz de kolay olabilir. Hoşgörümüzü saygısızlıkla zedeleyen kişiler için bir kara liste oluşturulacaktır.

Masa adabı bizim için çok önemlidir. Kayıt olacağınız masanın güzide yöneticisi, sizlere daha çarpıcı bir tecrübe yaşatabilmek adına uğraşmıştır, orada zamanınızı geçirtmek ya da sizi eğlendirmek için durmamaktadır. Birlikte keyifli ve kaliteli zaman geçirebilin diye oradadır, onu sevin ve sayın. Diğer ekip arkadaşlarınıza gerekirse tahammül gösterin. Hem ekip arkadaşlarınızın hem de masa yöneticisinin katkılarını sekteye uğratmamak adına belirlenen vakit içerisinde etkinliği terketmemeye özen gösterin.

Masasına oturup senaryosuna başladığı andan itibaren yöneticinin düzeni başlar. O süre zarfında sözü üstündür, onun bildiği yada zannetiği şeyler doğrudur, kendi evrenidir. Tartışmak ve sorgulamak en doğal haktır ve öğrenmenin temel taşıdır, fakat sırf haklı çıkmak için laf dalaşına girmekle ayrımını lütfen yapınız. Unutmayın doğru olmanız, o evrende her zaman haklı olacağınız anlamına gelmez. Senaryoları yenmeye/kazanmaya değil anlamaya çalışın.

FRP zaman gerektirir, ama daha önemlisi istek ve azim gerektirir. Geri kalan her şey çalışarak halledilebilir. Tecrübe kazanılır, yetenekler geliştirilir, hayal gücü derinleştirilir. Fakat bazen de kabul etmelisiniz ki siz bir FRP’ci değilsinizdir. Bu yargıyı bir kişi kendisi için verene kadar farklı gruplarda bir çok kez denemekten kaçınmamalıdır. Bu sebepten dolayı etkinliğimize gelecek konuklarımız için gerekli tek seviye insanlık seviyesidir. Yaptığınız işe kendinizi verin, özen gösterin ve ciddi olun, gerisi kendiliğinden gelecektir.

FRP ile direk alakalı olmayan ve ciddi organize edilmiş herhangi bir sosyal meşgalede zaten uyulması gereken bu etiklere uymayı reddeden kişilerin aramızda yeri olmayacaktır.

Toplumumuzun refahını gözetmemiz bu kuralları almamızda etken öğe oldu. Biz bunu altına girilecek bir yük olarak değil, keyifle taşınacak bir zevk olarak görüyoruz, bu şevkimizden ötürü de katı görünüyor olabiliriz, bir yere kadar öyleyiz de. Samimiyetimiz burada anlaşılmamıza yardımcı olacaktır. Eğer sizin de planladığımız bu topluluk projesiyle gözleriniz parlarsa, bizimle tanışmak ve bu yolda birlikte yürümek isterseniz sizi etkinliklerimize, facebook sayfamıza ve projemizin ikinci etabı olacak web sitemize bekliyoruz.

Archon FRP Society’nin Facebook sayfasına buradan ulaşabilir ve etkinlikleri takip edebilirsiniz.

Ekibin eğlenceli ve samimi tanıtım videosu:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.