Dizi Haberleri

The Mandalorian’ın İkinci Sezon Kadrosu Büyümeye Devam Ediyor!

Rosario Dawson’ın, Ahsoka Tano’yu canlandıracağı sürprizinin ardından Mandalorian’ın ikinci sezonunda yer alacak yeni oyuncuların isimleri de birbir açıklanmaya başladı.

İlk sezonunda yakaladığı başarısının ardından Mandalorian’ın ikinci sezonunu iple çeker olduk. Dizi o kadar başarılı oldu ki Disney’in yönetim kısmı bile elindeki Star Wars çalışmaları için yön değiştirme kararı aldı. Umarız bu kararlar yeni üçlemedeki hatalarından da ders çıkaracak nitelikte olur.

Mandalorian haberine geri dönersek, yeni sezonda efsanevi aktör Michael Biehn’in kadroya katıldığı resmen duyuruldu. Biehn daha öncesinde Aliens, Terminator ve Tombstone gibi yapımlarda yer almıştı. Mandalorian’ın ikinci sezonunda bir kelle avcısını canlandıracağı açıklandı. Ancak karakterin detayları hakkında bilgi yok.

Mandalorian’ın 2. Sezonunda Ahsoka Tano Sürprizi

Ayrıca ilk sezonun altıncı bölümü olan The Prisoner’da Mayfeld’i canlandıran komedyen Bill Burr’un da ikinci sezon kadrosuna dahil olduğu açıklandı.

Genel yönetmenlik Jon Favreau’a ait olacak ve yeni sezonda bir bölüm için kamera arkasına geçeceği öğrenildi. Diğer yönetmenler arasında Carl Weathers ve Bryce Dallas Howard da yeteneklerini konuşturacak. Ayrıca büyük bir sürpriz olarak Robert Rodriguez’in de bir bölümü yöneteceği söyleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.