Haberler

Yurtdışından İstediğinizi Almak Artık Daha Kolay

Birkaç yıldır yurtdışından alışveriş yapan geekler mutsuz. Paypal’ın kapanmasıyla birlikte artık eBay üzerinden alışveriş yapamaz olduk. Bununla birlikte Amazon’da da sadece ABD’ye gönderilen ürünler ve gümrük bedelleri de Amerika’dan alışveriş yapmak isteyenleri üzüyordu. Neyse ki çözüm geldi.

AmerikaPaketim sitesi, ister eBay üzerinden ister Amazon üzerinden sipariş verdiğiniz ürünleri kapınıza kadar gönderiyor. Kısacası artık FRP malzemeleri ve kitaplarını, figürleri, koleksiyon eşyalarını ve ülkemizde bulamadığınız binlerce ürünü artık almak mümkün, hem de Paypal ihtiyacı olmadan.

AmerikaPaketim üzerinden ihtiyacınız olan bir ürünü kolayca sipariş verebilirsiniz. İster ürünü alıp AmerikaPaketim’e gönderin isterseniz siz sadece almak istediğiniz ürünün linkini yapıştırın, sizin yerinize hızlıca alsınlar. Üstelik kredi kartınıza vade farksız 3 taksit imkanı da var. Bununla birlikte gümrük işlemleriyle de uğraşmadan siparişinizi kapınızdan alabilirsiniz.

Hizmet tabii ki kitap, kutu oyunu, figür, zar gibi geek ve oyuncu eşyaları ile sınırlı değil. Giyim, teknoloji ve hatta otomobil yedek parçası bile sipariş verebilirsiniz. Bunlar için de aylık bir üyelik ücreti ödemenize gerek yok.

AmerikaPaketim’in Avantajları

  • Kredi kartına vade farksız 3 taksit ile ödeme seçeneği
  • Gümrük sorununu ortadan kaldırması
  • PayPal ile alışveriş yapılabilen sitelerden alışveriş yapabilme imkanı
  • Yalnızca ABD siteleri değil ABD’ye gönderim yapan tüm sitelerden alışveriş yapabilme imkanı
  • Aynı siparişte birden fazla kredi kartı kullanma seçeneği
  • Üyelik bedeli olmaması
  • Çok uygun kargo seçeneği

Şimdi hemen AmerikaPaketim sitesine bakın, sonrasında da dal alışveriş sitelerine… nereden istiyorsanız alışverişinizi gönül rahatlığıyla yapın. Ben duyar duymaz alışverişi yaptım bile, şimdi kargoyu bekliyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.