Haberler

YıldızBKFK, FRP 101 Etkinliğine Herkesi Bekliyor

yildizbkfk-banner

2009 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Yıldız Teknik Üniversitesi Bilimkurgu ve Fantastik Kurgu Kulübü önümüzdeki günlerde 2.sini gerçekleştirdiği FRP 101 etkinliğini düzenliyor. Ve tabii ki FRPNET ekibi olarak bizler de oradayız.

Etkinlikte, Fantastik rol yapma oyunları öğrenmek isteyen herkese tanıtılacak, anlatılacak, öğretilecek ve öncelikle yeni başlayanlar için oyunlar olmak üzere herkesin katılabileceği oyunlar olacak. FRPNET ekibinden Kayra Keri Küpçü, açılış konuşmasını yapacak. Ayrıca FRPNET ekibi masaüstü rol yapma oyunları hakkında katılımcılara bilgi verecek.

İlgili Makaleler

frp-resim

Etkinlikte YıldızBKFK’nın kendi üyelerinin oynatacağı oyunların dışında FRPNET ekibi üyeleri, Archon FRP Society, Pathfinder Society oyun yöneticileri hem topluluklarını tanıtıp hem de oyunlarını oynatacaklar. Bağımsız olarak oyun açmak isteyen oyun yöneticileri etkinlik sayfasındaki linkten oyunlarını açabilirler.

Amaç eğlenmek ve meraklı olan herkese yol göstermek. Etkinlik 15 Ekim 2016 Cumartesi tarihinde YTÜ Davutpaşa Kampüsü yemekhane binasında gerçekleşecek. Bütün diyarların bütün ırkları davetlidir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.