Dizi Haberleri

Dune: The Sisterhood Dizisinin Çekimleri Başladı

Dune: Part 2 için çekimler devam ederken Dune: The Sisterhood dizisinin de çekimleri başladı. Dizinin geçtiği dönem itibariyle ortak karakter ve oyuncu kullanacaklarını sanmıyoruz. Ama kim bilir?

Ekip ikinci filmin çekimlerine Temmuz’un ortasında başlamıştı. Bildiğimiz kadarıyla çekimler hâlâ devam ediyor. Timothée Chalamet, Prenses İrulan’ı canlandıracak Florence Pugh ile tekrar çalışıyor olmaktan memnun. Yakın zamanda Elvis rolüyle parlayan Austin Butler da Feyd-Rautha rolü için yoğun bir bıçak kullanma eğitiminden geçti. Ve sette, hayranı olduğu onca oyuncuyla birlikte çalışırken kendisini hayallerini kurduğu bir yerde kendini bulan bir çocuk gibi hissettiğini söylüyor. Feyd-Rautha rolünü Butler’a kaptıran Barry Keoghan da bu rolü alamadığı için üzgün olduğunu söylüyor.

İşte filmin setinde böyle küçük gelişmeler olurken Dune: The Sisterhood dizisinin çekimleri de başladı.

Çekimlerin başladığını ChernobylBreaking Bad ve Walking Dead dizilerinde de çalışmış olan, dizinin yönetmeni Johan Renck duyurdu. Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla bu gelişmeyi haber veren Renck sözlerini “Korku aklın katilidir” diyerek bitirdi. Dizinin senaryosu, filmin de senaristi olan Jon Spaihts‘in elinden çıkıyor. Ayrıca filmin yönetmeni Denis Villeneuve de dizinin yapımını bizzat tetkik ediyor olacak.

Renck, Chernobyl’de beraber çalıştığı Emily Watson ile bu dizide tekrar buluşuyor. Zira dizide başrolleri Watson ve Shirley Henderson paylaşıyorlar. Onlara Indira Varma‘nın da katılacağını kısa süre önce öğrenmiştik. Detayları buradan okuyabilirsiniz.

O gelişmenin ardından diziye katılan diğer isimler ise şöyle: Travis Fimmel, Sarah-Sofie Boussnina, Shalom Brune-Franklin, Faoileann Cunningham, Aoife Hinds ve Chloe Lea.

Dune: The Sisterhood ile Dune: Part 2 Çekimleri Çakıştı

Dizi, Paul Atreides’in hikayesinden 10.000 yıl öncesini anlatacak. Bene Gesserit tarikatının nasıl kurulduğunu öğreneceğiz. Ve bunu öğrenirken Harkonnen Hanedanı’nın da geçmişini izleyeceğiz.

Kısa süre önce GEN V dizisi ile The Boys’un 4. sezon çekimlerinin çakıştığını söylemiştik. Ve bu çakışmanın yapımlar arası karakter geçişlerine imkan verdiğini belirtmiştik. Şimdi Dune: The Sisterhood ile Dune: Part 2’nin çekimleri çakıştı. Ancak bu iki yapım arasında geçiş olması pek mümkün değil. Benim aklıma yalnızca Leydi Jessica, Paul ya da Alia’nın görülerinden bir sahnede Dune: The Sisterhood karakterlerini kullanabilecekleri geliyor. Umarım da böyle bir şey yaparlar.

Bu arada Dune: Part 2’nin çekimleri bitmek üzere olmalı. Ama hâlâ Alia’yı kimin canlandıracağı açıklanmadı, farkında mısınız? Merakla bekliyoruz…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.