Haberler

Yan Etkili Eleman

Yan Etki

Can Akdağ yönetimindeki TurkFanFilm ekibi, daha önce “Rise of the Rebellion” adlı Star Wars dizisini gerçekleştirmiş ve kendisini kanıtlamıştı. Aynı grup, bu sefer bize muhteşem bir Post Apokaliptik kısa film projesinin duyurusuyla geldi: Yan Etki. Yan Etki, Star Wars gibi modern bir geleceği değil de, sitelerinden de görüleceği üzere daha karanlık bir geleceği anlatan atmosferini bize derinden hissettirecek gibi duruyor.

Yan EtkiOn beş dakika süren bu kısa filmin konusuna gelince, yakın gelecekte küresel felaketler sonrası insanoğlu yok olmanın eşiğine gelmiştir. Bu kaosun ortasında enfeksiyonu yenerek hayatta kalabilmiş bir adam, kendilerİnce yapılması gereken şeytani bİr uluslar arası biyomühendislik firmasının sıradışı bir deneyinin parçası olduğunu bilmemektedir. Bu bilinçsizlikle birlikte içinde olduğu durumun büyüklüğünde bir piyon olmanın etkisini sonuna kadar yaşayacaktır..

Filmin fragmanı internetten yayınlanmış bulunuyor ve film neredeyse sıfıra yakın bir bütçe ve tümüyle amatör oyuncularla çekilerek bitirilmiş durumda. Önümüzdeki aylarda çeşitli yurt içi ve yurt dışı festivallerde de gösterilecek film, daha sonra vimeo.com üzerinen yayınlanacak ve herkese açılacak.  Çok az bir bütçe ile festivallere gidebilecek yapılan bu filmin, kısa film çekmek isteyen herkese cesaret verici geleceğini düşünerek bizler de daha fazla böyle kısa filmin yapılmasını arzu ediyor ve arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Yazan: Adnan “The Bard” Ergül

Filmin Web Sitesi: http://www.yanetkifilm.com

Filmin Fragmanı:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.