Haberler

Wizards of İstanbul 29

woi29sHer ay olduğu gibi, Şubat ayında da Wizard of İstanbul sizleri bekliyor.

Bu ay 29. kez sizler için düzenlenen Wizards of İstanbul, soğuk, kar, kış demeden aralıksız devam ediyor. 11 Şubat Cumartesi günü Kameriye Kafe’de gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm FRP severler ve FRP öğrenmek isteyenler davetlidir.

Bu ayın detayları ve konseptleri şu şekilde;

Ve Lamba kral güldü; “Daha ne kadar bu gösteri devam edecek? Kalbiniz hiç mi ağırlaşmıyor bu gizli gösteriden? Gökyüzüne bakıyorum, kar yağdığını görüyorum, hava soğuk, hava kapalı ve karanlık, lakin siz insanlar sürekli olarak hikaye anlatmaya devam ediyorsunuz, bitmeyecek mi sizin hikayeleriniz? Sonu yok mu bu hikayenin? Ateşi taşımaktan sıkılmadınız mı artık?”

Üşümüş ve bitap düşmüş adam, paltosuna sarındı, hava oldukça soğuktu, dünyanın sonu gelmişti ne de olsa, dünya da iblisler vardı artık, umut eski insana dair bir kavramdı şüphesiz fakat farklı yerlerde küçük insan grupları toplanıp, primitif bir anlayışla birbirlerine öyküler anlatmaya devam ediyorlardı.

“Lamba kral” dedi adam karşısındaki 2 metrelik figüre.

“Ne olursa olsun biz ateşi taşıyoruz, ne kadar soğuk olursa olsun, ne kadar umutsuz olursa olsun, insanlar ateşi taşımaya devam edecektir, bunu eskiden en iyi sen bilirdin, sen de bizden biriydin ne de olsa, bu konuşmayı yapmamız bile hikayenin parçası olduğunu gösteriyor, dünya üzerindeki son insan ölene kadar, biz hikayemizi anlatacağız, yaradılışı, varoluşu, ölümü, yaşamı, çocukluğu, olanı, olmayanı anlatacağız, çünkü biliyor musun? Anlattığın kadar varsındır, senin anlatacak hikayelerin bittiyse, ne kadar varsın, bunu bir kendine sor…”

Böylece yaşlı adam çantasını sırtlandı ve Lamba Kralı arkasında bırakarak yoluna devam etti, yol oldukça sert, hayatta kalma ihtimali ise düşüktü, fakat arkadaşlarına bir söz vermişti, anlatması gereken bir hikaye vardı ve onları hayal kırıklığına uğratamazdı…

Wizards of Istanbul 29. kere toplanıyor, anlatılacak hikayeler, paylaşılacak anılar, gülünecek anlar var, 11 Şubat 2012’de Göztepe Kameriye’de toplanıyoruz, masalarımız 1 Şubat’ta saat 20:00’da belli oluyor.

Sorularınız, masa detaylarınız veya sadece “Merhaba” demek için iletişim adresimiz: www.wizardsofistanbul.com

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.